3,2K
Υλικά (Σερβίρει 4)
- 4 μεγάλα ορτύκια
- 1/2 Φλ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ. γλυκού αλάτι
- 1 κ. γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε και καψαλίζουμε τα ορτύκια και στην συνέχεια τα πλένουμε πολύ καλά.
Τα ανοίγουμε λίγο και τα χτυπάμε ώστε να πλατύνουν.
Ανοίγουμε μικρές σχισμές με ένα μαχαίρι και γεμίζουμε με φέτες σκόρδου περασμένες με αλατοπίπερο.
Αλατοπιπερώνουμε καλά τα ορτύκια,τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στην σχάρα γυρίζοντας τα κατά διαστήματα μέχρι να ροδίσουν καλά.
Καλή μας όρεξη!
Σημειώσεις συνταγής
Τα ορτύκια εξαιρετικά με φακές ή ρύζι και φυσικά κρασί της αρεσκείας σας!