Αρχική » Grid with Sidebar » Προσφορα τροφιμων απο την Ε’ ΚΟΗ

Προσφορα τροφιμων απο την Ε’ ΚΟΗ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
Το κοινωνικό τους πρόσωπο και το ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας, που υποφέρουν, έδειξαν δεκάδες κυνηγοί, μέλη της κυνηγετικής οικογένειας της Ηπείρου, που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης θηραμάτων και τροφίμων μακράς διάρκειας, την οποία ανέλαβε και υλοποίησε για δεύτερη χρονιά, η Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου.
 
Στην ανοιχτή πρόσκληση του ΔΣ της Ομοσπονδίας υπήρξε καθολική ανταπόκριση και σε διάστημα λίγων ημερών συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες θηραμάτων και άλλων τροφίμων, που προσφέρθηκαν στην Ενορία Περιβλέπτου, για την ενίσχυση των συσσιτίων για τους απόρους, στη Μονή Δουραχάνης, αλλά και μεμονωμένα σε οικογένειες που επίσης αντιμετωπίζουν σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα.
 
 
Αγριογούρουνα, πέρδικες, λαγοί, φασιανοί, μπεκάτσες, αλλά και κρέας, ψάρια γέμισαν τα ψυγεία της Ε’ ΚΟΗ, με τους κυνηγούς να στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ούτε είναι, ούτε και αισθάνονται αποκομμένοι από τα προβλήματα της κοινωνίας.
 
Στην πρωτοβουλία της Ε’ ΚΟΗ ανταποκρίθηκαν δεκάδες κυνηγοί, τόσο στην περιοχή των Ιωαννίνων, όσο και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες, μέσα από τους κατά τόπους Κυνηγετικούς Συλλόγους.
 
Επίσης, σημαντική ήταν η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων και των υπαλλήλων της Ε’ ΚΟΗ.
 
Το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες προς το σύνολο του κυνηγετικού κόσμου, για την ανταπόκρισή του και δεσμεύεται, ότι αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν, για την ενίσχυση των απόρων και του έργου που επιτελούν θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς, ώστε κανείς να μην είναι μόνος του σε αυτή την κρίση.
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ