Αρχική iHunt.gr Άγνωστοι σκότωσαν με δολώματα τρία κυνηγόσκυλα στην περιοχή της Πτολεμαϊδας

Άγνωστοι σκότωσαν με δολώματα τρία κυνηγόσκυλα στην περιοχή της Πτολεμαϊδας

από iHunt Team
wp_20171014_031

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Άτυχο τέλος για τρία κυνηγετικά σκυλιά δίωξης μετά από κατανάλωση δηλητηριασμένων δολωμάτων που ασυνείδητος σκόρπισε σε κυνηγότοπο, στην περιοχή της Τ.Κ Πύργων του Δήμου Εορδαίας της Π.Ε Κοζάνης.
 
Άμεσα ενημερώθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ για το περιστατικό δηλητηρίασης των κυνηγετικών σκύλων από τον ιδιοκτήτη-κυνηγό ενός εξ αυτών και κατευθείαν έσπευσε στην περιοχή όπου μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή του Θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας εντόπισαν και περισυνέλλεξαν τρία δηλητηριασμένα δολώματα.
 
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Α.Τ. Πτολεμαΐδας, το Δασαρχείο Κοζάνης καθώς και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας.
 
Επίσης ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης κατέθεσε γραπτή αναφορά στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, δια του Κτηνιατρικού Γραφείου Πτολεμαϊδας. Εκεί παραδόθηκαν και τα δείγματα για τοξικολογική εξέταση, ώστε μετά την έκθεση των αποτελεσμάτων να υποβληθούν οι σχετικές μηνύσεις.
 
https://patriotikidynami.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα