Αρχική iHunt.gr Άλλα δυο κυνηγόσκυλα θύματα των λύκων

Άλλα δυο κυνηγόσκυλα θύματα των λύκων

από iHunt Team
image

ΝΕΟ, ΔΙΠΛΟ κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε 2 κυνηγόσκυλα σημειώθηκε το Σάββατο 09/11/19 στο Δίστρατο Ιωαννίνων, σε κυνήγι λαγού. Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Γιάννη Αγόρου να θρηνήσει και τους 2 αγαπημένους του τετράποδους συνεργάτες, φίλους και συντρόφους, θύματα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για την Σπίθα 3 ετών Ελληνικό ιχνηλάτη, και τον Τζακ 5 ετών Ελληνικό ιχνηλάτη τα οποία έβγαλε η παρέα του Γιάννη το πρωί του Σαββάτου 09/11/19 στην ευρύτερη περιοχή του Διστρατου για κυνήγι λαγού.
 
 
Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στα σκυλιά του, ο ίδιος ο Γιάννης : ” Το περιστατικό έγινε στην ευρύτερη περιοχή του Διστρατου. Μαζί με 3 φίλους βρεθήκαμε στην συγκεκριμένη περιοχή και ενώ τα σκυλιά είχαν σηκώσει λαγό και βρίσκονταν σε φάση καταδίωξης, ξαφνικά τα είδαμε στο GPS ακίνητα, σε απόσταση 140 μέτρων το ένα από το άλλο και σε απόσταση 300 μέτρα από εμάς. Οδηγούμενοι από το GPS πήγαμε και βρήκαμε πρώτα την Σπίθα κομματιασμένη όπως είναι στις φωτογραφίες και παρακάτω από τον Τζακ βρήκαμε μόνο το κολάρο σπασμένο και αίματα στο έδαφος. Παντού υπάρχουν λύκοι πλέον, δεν  ξέρουμε που να πάμε να κυνηγήσουμε με ασφάλεια για τα σκυλιά μας. Φονικές επιθέσεις έχουν σημειωθεί σε όλα τα γειτονικά χωριά και περιοχές όπως Άρματα, Περιβόλι, Αβδέλλα, Πάδες, Λάιστα, Βοβούσα, Σμίξη, Σαμαρίνα, Ελεύθερο, Νικάνωρας με θύματα περισσότερα από 20 σκυλιά, παντού υπάρχουν λύκοι που τρώνε σκυλιά.”
 
 
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κυνηγός γίνει μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού (γεγονός που απευχόμαστε) παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής του ή το αρμόδιο Δασαρχείο. Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία, ώστε να ολοκληρώνεται το Μητρώο Επιθέσεων Λύκων που είχε δημιουργήσει η Κ.Ο.Μ.Α.Θ !!! Τα στοιχεία που βοηθάνε στην περιγραφή του συμβάντος προς τις αρμόδιες αρχές είναι:
 
1. Ημερομηνία/ώρα
2. Περιοχή που συνέβη το περιστατικό
3. Πόσοι λύκοι ενεπλάκησαν
4. Πόσα σκυλιά ενεπλάκησαν
5. Πόσα σκυλιά θανατώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά
6. Φωτογραφική τεκμηρίωση και βίντεο των παραπάνω
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα