Αρχική iHunt.gr Άργος Ορεστικό: Εντυπωσιακό μινγκ αναστάτωσε μέρα μεσημέρι το κέντρο της πόλης!

Άργος Ορεστικό: Εντυπωσιακό μινγκ αναστάτωσε μέρα μεσημέρι το κέντρο της πόλης!

από iHunt Team

demobannerΈνα εντυπωσιακό μινγκ λευκής κυρίως απόχρωσης, έκανε την εμφάνιση του, μέρα μεσημέρι, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού, στη θέα του οποίου άλλοι εντυπωσιάστηκαν και έσπευσαν να το φωτογραφήσουν ενώ άλλοι αναστατώθηκαν από την παρουσία του.

Το ζωάκι, έγινε αντιληπτό τόσο από καταστηματάρχες της περιοχής, όσο και από περαστικούς, καθώς πρόκειται για το πιο κεντρικό σημείο της πόλης (οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου). Μάλιστα όπως μας μεταφέρουν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες του περαστικού, το εντυπωσιακό, κατ’ άλλα μινγκ, έκοβε βόλτες ανενόχλητο κοντά στα σκαλάκια (οπως τα αναφέρουν στο Άργος Ορεστικό) της κεντρική οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, το οποίο όταν έγινε αντιληπτό από τις γάτες τις περιοχής, αυτές έσπευσαν να εξαφανιστούν! Το ζωάκι όμως έγινε αντιληπτό και από σκυλιά, τα οποία το κυνήγησαν, αλλά το μινγκ με μια εντυπωσιακή κραυγή τα έτρεψε σε φυγή! Το ίδιο μάλιστα προσπάθησε να βρει καταφύγιο ανέμεσα σε τελάρα φρούτων, μανάβικου της περιοχής!

Δεν μας γνωστοποιήθηκε αν το μινγκ τελικά έφυγε μόνο του από την περιοχή ή αν ακόμα βρίσκεται πλησίον του σημείου που έγινε αντιληπτό!

Πάντως το γεγονός ότι ακόμα και μέρα μεσημέρι, ένα τέτοιο ζώο κάνει την εμφάνιση του και μάλιστα όχι απλά σε κατοικημένη περιοχή, αλλά στο κέντρο αυτής, μάλλον δείχνει και λέει πολλά…Πηγή :https://www.ditikostipos.gr/

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα