Αρχική iHunt.gr Άρχισε το κυνήγι στην αναβαθμισμένη Ελεγχόμενη Κυνηγετική Περιοχή Κόζιακα

Άρχισε το κυνήγι στην αναβαθμισμένη Ελεγχόμενη Κυνηγετική Περιοχή Κόζιακα

από iHunt Team
156439

demobanner
Από 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι 28 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι κυνηγοί να ασκήσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα αυτό στην Ελεγχόμενη Κυνηγετική Περιοχή Κόζιακα(ΕΚΠΚ), καθώς εκδόθηκε το σχετικό ΦΕΚ.
 
Από φέτος η ΕΚΠΚ είναι πιο ελκυστική για τους κυνηγούς, ιδίως άλλων περιοχών εκτός ν. Τρικάλων, καθώς, μετά από εισήγηση του Δασαρχείου Τρικάλων, υιοθετήθηκαν κάποιες αλλαγές, όπως η ελεύθερη εκπαίδευση σκύλων σε όλη την περιοχή, η πληρωμή του κόστους των θηραμάτων σύμφωνα με το ποιοι είναι περισσότεροι στην παρέα, οπότε αν είναι πιο πολλοί Τρικαλινοί κυνηγοί, καταβάλλουν πολύ μικρότερο τίμημα, θα διοργανωθούν αγώνες κυνηγιού, κλπ.
 
Κατά  τη  θηρευτική  περίοδο  2018-2019 επιτρέπεται  η  θήρα  για  κάθε  κυνηγό  και  κάθε  κυνηγετική  ημέρα  των  παρακάτω  θηραμάτων  σε  αριθμό  και  τιμή  μονάδας, εκτός από τα θηράματα (ελάφι κόκκινο, ελάφι πλατύκερο, ζαρκάδι , αγριογούρουνο και αίγαγρο) για τα οποία ο επιτρεπόμενος θηρεύσιμος αριθμός τους είναι κατά ομάδα για κάθε κυνηγετική ημέρα.
 
 
http://www.trikalanews.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα