Αρχική iHunt.gr Έκλεψαν τεπόζιτο νερού του Κ.Σ. Σύρου

Έκλεψαν τεπόζιτο νερού του Κ.Σ. Σύρου

από iHunt Team

demobanner

Φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου κ. Κώστας Καλούδης, μετά και την επαναλαμβανόμεη για δεύτερη φορά κλοπή του ντεπόζιτου, που ο Σύλλογος έχει τοποθετήσει σε διάφορα σημεία για να πίνουν νερό τα πουλιά.

Μιλήσαμε μαζί του και μας έδωσε όλες τις πληροφορίες:

“Για να καταλάβει και ο κόσμος πως έχουν τα πράγματα, εδώ και χρόνια ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σύρου ακολουθεί πρόγραμμα που τοποθετεί ποτίστρες και ταΐστρες για την άγρια πανίδα μας.

Είναι τρία τα σημεία που αυτό πραγματοποιείται:

1) Στον Κάβο , στο νότιο μέρος στο Κόμητο, έχουμε τοποθετήσει τρεις σε αριθμό ποτίστρες-ντεποζιτάκια με συλλογή νερού.

2) Στην περιοχή του Μέγα Γιαλού τέσσερις ποτίστρες

3) και τέλος στην Απάνω Μεριά οχτώ ποτίστρες .

Είναι γεγονός ότι με πολύ κόπο πηγαίνουμε τα ντεπόζιτα στους προορισμούς τους. Άλλες φορές με κουβάλημα, άλλες όπως στην απάνω μεριά προσεγγίζοντας το σημείο από θάλασσα , που σημαίνει με σκάφος και οικονομικό κόστος για εμάς που το κάνουμε.

Πήγαν λοιπόν μέλη του Συλλόγου μας, να ελέγξουν τις ποτίστρες και με λύπη διαπιστώσαμε ότι έλειπε η ποτίστρα για δεύτερη φορά από την περιοχή Κάβος. “

Σε ερώτησή μας για το αν υποψιάζεται ποιος μπορεί να μπαίνει στη διαδικασία να πραγματοποιεί κάτι τέτοιο, ο κ. καλούδης μας απαντά χαμογελώντας:

“Δεν μπορώ να ξέρω ποιος και γιατί το κάνει. Είναι γελοίο πραγματικά γελοίο. Κάνουμε τόσο κόπο και κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να πράξει αυτό. Είναι ακατανόητο..”

Πηγή :https://syrospress.gr/

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα