Αρχική iHunt.gr Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Γ’ ΚΟΠ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team
f7b4a9526b29b89c6a240ad9d7670d1888f9c890

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου πραγματοποίησε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 «Έκτακτη Γενική Συνέλευση» των μελών της με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων όλης της Πελοποννήσου και των νήσων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ιθάκης, και θέμα ημερήσιας διάταξης τις περικοπές των οικονομικών δαπανών που αφορούν τον περιορισμό της λειτουργίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.
 
Η Γενική Συνέλευση των μελών της Γ΄ Κ.Ο.Π. αποφάσισε ομόφωνα ότι είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε περικοπή της λειτουργίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής καθότι ως γνωστό αποτελεί την μοναδική ασπίδα προστασίας του θηραματικού μας πλούτου αλλά και προάσπισης και διατήρησης του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου στην χώρα μας.
 
Επιπλέον, η Γενική Συνέλευση των μελών της Γ΄ Κ.Ο.Π. αποφάσισε ομόφωνα να διεκδικήσει δυναμικά την άρση οποιασδήποτε μέχρι σήμερα περικοπής που αφορά την εύρυθμη λειτουργία της Θηροφυλακής και με οποιαδήποτε μορφή αγώνα, προκειμένου να εκλείψει και η παραμικρή αμφιβολία για την επιβεβλημένη παρουσία της και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά της, σεβόμενοι απόλυτα το υστέρημα του Έλληνα κυνηγού και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις οικονομικές δυνατότητες των κυνηγετικών οργανώσεων. Επιπρόσθετα, η Γενική Συνέλευση απαίτησε το Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π. να έχει άμεση συνάντηση με το προεδρείο της Κ.Σ.Ε. για θέματα που αφορούν τις περικοπές της Θηροφυλακής, και άμεση ενημέρωση των Κυνηγετικών Συλλόγων για τα αποτελέσματα της συνάντησης.
 
Επίσης, κατά την διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης το προεδρείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας μετά την ενημέρωση που είχε, αναίρεσε όλα εκείνα τα σημεία της επιστολής που είχε αποστείλει προς τις κυνηγετικές οργανώσεις και τα οποία άφηναν αιχμές εναντίον της διοίκησης της Γ΄ Κ.Ο.Π.

Υ.Σ. Μια παρατήρηση μόνο. Η Γ’ ΚΟΠ είναι μέλος της ΚΣΕ και η απόφαση για τις περικοπές των οικονομικών δαπανών πάρθηκε ομόφωνα. Αυτό σημαίνει ότι ΥΠΕΡ των περικοπών ψήφισε και ο αντιπρόσωπος της Γ’ΚΟΠ στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΣΕ. Οπότε προς τι το παραπάνω δελτίο τύπου; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα