
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Πέμπτη (15-10-2020) στη βορειοδυτική και αύριο το βράδυ στη βορειοανατολική χώρα, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Από τη νύχτα της Πέμπτης (15-10-2020), τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και σταδιακά η δυτική Στερεά. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (16-10-2020) από τα βόρεια.
Από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (17-10-2020) στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Οδηγίες εξέδωσε η Πολιτική Προστασία
⚠️ Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού (15-17/10) με κύρια χαρακτηριστικά βροχές 🌧️ καταιγίδες 🌩️ & πιθανώς χαλαζοπτώσεις @EMY_HNMS @pyrosvestiki @hellenicpolice
Δείτε περισσότερα 🔗 https://t.co/8n72gtExbQ
Οδηγίες προστασίας ℹ️ https://t.co/dec84VMPw9 pic.twitter.com/P6eQGsdxOs— Civil Protection GR (@GSCP_GR) October 15, 2020
ΠΗΓΗ:ΕΜΥ