Αρχική iHunt.gr Έληξε το κυνήγι – στέλνουμε συμπληρωμένο το “Άρτεμις”

Έληξε το κυνήγι – στέλνουμε συμπληρωμένο το “Άρτεμις”

από iHunt Team
2-620x330

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πρώτη Μαρτίου σήμερα και η κυνηγετική περίοδος 2017-2018 αποτελει πλέον παρελθόν. Η χρονιά που μας πέρασε μπορεί να χαρακτηριστεί μέτρια κυρίως λόγω της “καλοκαιρίας” που επικράτησε στη διάρκεια του Χειμώνα και των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών και της ανομβρίας.
 
Με τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου 2017-2018, ξεκινούν οι διαδικασίες και οι προσπάθειες για την έκδοση της Ρυθμιστικής Απόφασης 2018-2019.
Για αυτό το λόγο, υπενθυμίζουμε στους κυνηγούς αναγνώστες μας, την τεράστια σημασία που έχει το να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το ερωτηματολόγιο Άρτεμις στην αρμόδια Επιστημονική Ομάδα της Κ.Σ.Ε.
 
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Άρτεμις από κάθε κυνηγό, αποτελεί τη μεγαλύτερη προάσπιση της θήρας μετά την τήρηση των  γραφτών και άγραφτων νόμων του κυνηγιού.
 
Η συντακτική ομάδα του ihunt καλεί όλους τους κυνηγούς να στείλουν συμπληρωμένο (δωρεάν) το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο στην Επιστημονική Ομάδα Άρτεμις ή να το πάνε στα γραφεία του Συλλόγου τους, η διοίκηση του οποίου θα αναλάβει τα περεταιρω.
 
Σε περίπτωση που κάποιος κυνηγός δεν έχει το ερωτηματολόγιο αλλά επιθυμεί να το συμπληρώσει μπορεί να το προμηθευτεί δωρεάν από τα γραφεία του Συλλόγου του.
 
Χάρη στο ερωτηματολόγιο Άρτεμις μπορούμε και αποδεικνύουμε την πληθυσμιακή αφθονία των θηραμάτων, η οποία αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για να εκδοθεί η Ρυθμιστική Απόφαση Θήρας κάθε χρόνο, βάσει της οποίας μπορούμε και κυνηγούμε.
 
Η συμπλήρωση και αποστολή του ερωτηματολογίου Άρτεμις χρειάζεται ελάχιστο χρόνο και αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση κάθε κυνηγού στον εαυτό του, αν επιθυμεί να συνεχίσει να κυνηγά στο μέλλον.
 
Το ερωτηματολόγιο Άρτεμις δίνει τη δυνατότητα στις Κυνηγετικές Οργανώσεις να απαντήσουν τεκμηριωμένα σε κάθε παράλογο και αντιεπιστημονικό αντικυνηγετικό παραλήρημα, από αυτά που αντιμετωπίζουμε όλο και συχνότερα πλέον. 
 
Μαζί με την τακτοποίηση και αποθήκευση του εξοπλισμού μας αυτές τις μέρες, ας θυμηθούμε όλοι να στείλουμε το ερωτηματολόγιο Άρτεμις.
 
Εμείς στο ihunt το στείλαμε ήδη από το πρωί!

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα