Αρχική iHunt.gr Έναρξη με γιλέκο εντοπισμού

Έναρξη με γιλέκο εντοπισμού

από iHunt Team
20891284_255188288332932_725967800_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Απαραίτητο “εργαλείο” αποδεικνύεται το γιλέκο εντοπισμού στο κυνήγι του ντοπιάρικου ορτυκιού, καθώς μας βοηθάει να διακρίνουμε τον σκύλο, ακόμα και σε πολυ μεγάλη απόσταση.
 
Το πανάλαφρο γιλέκο(μόλις 50γρ.),με το έντονο πορτοκαλί χρώμα, εκτός απο την εξαιρετική διαπνοή που προσφέρει το τεχνικό του ύφασμα(microfiber), είναι ότι πιο άνετο και “φιλικό” έχει κατασκευαστεί μέχρι στιγμής, για τον καλπαστή σκύλο. Χάρη στα ειδικά λάστιχα prym, μια μοναδική πατέντα χωρίς ιμάντες και “σκληρά” υλικά,η κίνηση του σκύλου γίνεται ανεμπόδιστα, ακριβώς σαν να μην “φοράει” τίποτα επάνω του. 
 
Το συγκεκριμένο γιλέκο, εξασφαλίζοντας την μέγιστη ορατότητα, προλαμβάνει τυχόν ατυχήματα απο λάθος αντίληψη-εκτίμηση, για την ακριβή θέση του σκύλου, κατά την διάρκεια της έρευνας, της ιχνηλασίας, ή της φέρμας.
 
Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όταν βρισκόμαστε σε κυνηγοτόπια όπου εκτός απο εμάς, βρίσκονται και άλλα ντουφέκια τριγύρω..
 
Για περισσότερες πληροφορίες : 
 
 
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα