Αρχική iHunt.gr Ένας κυνηγός για το δημοτικό συμβούλιο της Χαλκίδας

Ένας κυνηγός για το δημοτικό συμβούλιο της Χαλκίδας

από iHunt Team
58775400_591288954710207_7738968044424134656_o

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Αγαπητοί δημότες,
 
Ονομάζομαι Παπαγεωργίου Ηλίας και θέτω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος δημοτικής ενότητας Χαλκίδας στο πλευρό της κυρίας Έλενας Βάκα με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
 
Οι λόγοι που με ώθησαν να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές είναι για να προσφέρω ανιδιοτελώς στον τόπο μας να επιλύσουμε καθημερινά προβλήματα και να δώσουμε πνοή στην προοπτική ανάπτυξης του Δήμου μας.
 
Το επάγγελμα μου είναι βιοτέχνης ζωοτροφών-έμπορος.
 
Παρελθοντικά έχω ασχοληθεί ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος στον Μιαούλη Φύλλων, στον Α.Ο Χαλκίς, στον Ολυμπιακό Χαλκίδος και στον Ληλα Βασιλικού.
 
Επίσης είμαι μέλος του Δ.Σ. της Δ κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας τα τελευταία 8 χρόνια, καθώς και υπεύθυνος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Επίσης υπηρετώ τον Κυνηγετικό σύλλογο Ληλαντιου Πεδίου τα τελευταία 20 χρόνια από τις θέσεις προέδρου και αντιπροέδρου.
 
Όλοι μαζί λοιπόν ας διεκδικήσουμε μέσα από προγραμματισμό- διάλογο- προσπάθεια και επιμονή το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας!
 
Ηλίας Παπαγεωργίου
 
Στηρίξτε τους κυνηγούς στα τοπικά και περιφερειακά συμβούλια. Είναι η ελπίδα για τη συνέχιση του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγιού…
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα