Αρχική iHunt.gr Ένας ορκισμένος αντικυνηγός υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Ένας ορκισμένος αντικυνηγός υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

από iHunt Team
babis_0

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στις 3 Ιουλίου του 2014 ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε απαξιωτικά για τους κυνηγούς στην εκπομπή ” Πρώτη Γραμμή”. Ο κύριος Παπαδημητρίου σε μία παρένθεση από το θέμα της συζήτησης που ήταν η Δ.Ε.Η, τοποθετήθηκε πως οι κυνηγοί ασκούν μία μακάβρια δραστηριότητα, πως καλό θα ήταν να πάνε όσο το δυνατόν μακρύτερα να μην τους βλέπει κανείς και ότι οι κυνηγοί είναι κατά συρροή δολοφόνοι !
 
Η ΚΣΕ κατέθεσε μήνυση κατά του Μπάμπη Παδημητρίου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά των κυνηγών. Μήνυση επίσης κατέθεσαν και όλοι οι πρόεδροι του Κυνηγετικών Οργανόσεων με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαρκόπουλο. Ο κ. Μαρκόπουλος ήταν αυτός που πρώτος ζήτησε να κατατεθεί μήνυση εναντίον του κ. Παπαδημητρίου.
 
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Παπαδημητρίου έχει καταδικαστεί για δυσφήμιση στο παρελθόν.
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!
 
Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ψηφίστε ο καθένας το κόμμα που τον εκφράζει, όμως στηρίξτε τους κυνηγούς που υπάρχουν στο κόμμα που επιλέξατε και μαυρίστε τους αντικυνηγούς. Ένα τέτοιο παράδειγμα ορκισμένου αντικυνηγού είναι ο κύριος αυτός. Όσοι επιλέξετε να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία, σκεφτείτε πριν βάλετε τους σταυρούς που θέλετε ότι μέσα στους υποψηφίους είναι και ο ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΟΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
 
 
 

SVESTONOF


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα