Αρχική iHunt.gr Ένα επανιέλ μπρετόν ο μεγάλος νικητής του Σαββάτου στην έκθεση του ΚΟΕ

Ένα επανιέλ μπρετόν ο μεγάλος νικητής του Σαββάτου στην έκθεση του ΚΟΕ

από iHunt Team
20_best_in_show

Με μια μεγάλη ανατροπή λίγο πριν το φινάλε ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα των τριήμερων διεθνών εκθέσεων μορφολογίας καθαρόαιμων σκύλων που πραγματοποιήθηκε στο Μαραθώνα από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος. 
 
Η μάχη αποδείχθηκε σκληρή ανάμεσα στο μαλτέζ, νικητή της πρώτης μέρας  και ενός επανιέλ μπρετόν συνιδιοκτησίας του Γιάννη Φραγκίδη με τον κριτή της κατηγορίας να επιλέγει τελικά το κυνηγόσκυλο της ομάδας 7 έναντι του εκπροσώπου της ομάδας 9.
 
Κατά τα λοιπά, η έκθεση κύλησε χωρίς απρόοπτα με την αλλαγή στην ώρα έναρξης να δείχνει πως λειτούργησε θετικά για ανθρώπους και ζώα.
 
Στα αρνητικά το γεγονός ότι στα βάθρα των τελικών κυριάρχησαν κυρίως ξένες συμμετοχές. Κάτι που προκαλεί το ερώτημα αν τα σκυλιά ελληνικής ιδιοκτησίας (και/ή εκτροφής) είναι χαμηλότερης ποιότητας ή αν οι δημόσιες σχέσεις μεταξύ ξένων χειριστών και κριτών γέρνουν την πλάστιγγα σε βάρος των απλών εκθετών.  Ερώτημα που προφανώς θα μείνει αναπάντητο. 
 
Δείτε φωτογραφίες από τα βάθρα των τελικών αλλά και ένα βίντεο από τον εκθέτη κ. Μάνο Ματσάκη όπως το ανέρτησε στο facebook από την τελική κατηγορία του καλύτερου έκθεσης. Σήμερα Κυριακή η τρίτη και τελευταία έκθεση με ώρα έναρξης 19.00.

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα