Αρχική iHunt.gr Έξι κράχτες κατέσχεσαν οι θηροφύλακες της Γ’ΚΟΠ

Έξι κράχτες κατέσχεσαν οι θηροφύλακες της Γ’ΚΟΠ

από iHunt Team
75567388_2257349724370686_2343511830904700928_o

Έξι (6) ηχομιμητικές συσκευές (κράχτες), που χρησιμοποιούν οι λαθροκυνηγοί για την προσέλκυση πουλιών κατασχέθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο του μηνός Οκτωβρίου στην περιοχή ευθύνης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.
 
Πιο συγκεκριμένα ανευρέθησαν :
 
• Τέσσερις (4) ηχομιμητικές συσκευές στον Νομό Μεσσηνίας, από τους Θηροφύλακες (Ομοσπονδιακούς και Θηροφύλακες του Κ.Σ. Καλαμάτας) του Νομού.
• Μία (1) ηχομιμητική συσκευή στον Νομό Κορινθίας, από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες του Νομού.
• Μία (1) ηχομιμητική συσκευή στον Νομό Ζακύνθου, από τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα του Νομού.
Οι συσκευές αυτές κατασχέθηκαν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έγιναν επ’ αυτοφώρω συλλήψεις των κατόχων τους και κατασχέθηκαν τα όπλα, τα φυσίγγια και τα θηρευθέντα θηράματα.Σε όλες τις περιπτώσεις έγιναν οι σχετικές μηνύσεις στα κατά τόπους Δασαρχεία.
 
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα συνεχίσει τις συντονισμένες προσπάθειες για την εξάλειψη αυτής της σύγχρονης μάστιγας που εξαπλώνεται με ταχύτητα επιδημίας σε αρκετές περιοχές της πατρίδας μας, εις βάρος της άγριας πτηνοπανίδας (κυρίως των μεταναστευτικών ) και του κυνηγίου γενικότερα.
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα