Αρχική iHunt.gr Έτοιμο το πόρισμα του διαλόγου για το κυνήγι

Έτοιμο το πόρισμα του διαλόγου για το κυνήγι

από iHunt Team
tsironis_3

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενημερώνει ότι παραδόθηκε το πόρισμα της Αξιολόγησης των Απόψεων του Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι, της ομάδας εργασίας του ΥΠΕΝ, που αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες της Δασικής Υπηρεσίας, στο αντικείμενο της διαχείρισης της άγριας πανίδας.
 
 Ενόψει της παρουσίασης του πορίσματος, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 21 Ιουλίου, στις 11:00πμ στην αίθουσα 622 του 6ου ορόφου στο ΥΠΕΝ (Λ. Μεσογείων 119), προκειμένου να ενημερώσει τους δημοσιογράφους σχετικά με το περιεχόμενο του. Η Συνέντευξη Τύπου του Αν. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννη Τσιρώνη, θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Γενικού Διευθυντή δασών, Κώστα Δημόπουλου και του διευθυντή δασικών έργων και υποδομών του ΥΠΕΝ, Δημήτρη Ντινόκα.
 
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θεωρεί ότι το πόρισμα θα συμβάλλει θετικά στο θέμα της διαχείρισης της άγριας πανίδας στην χώρα μας αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπάρχει πλέον σε ένα κοινό κείμενο περιληπτικά η σύνθεση όλων των (συχνά διαμετρικά αντίθετων) απόψεων όλων των φορέων και ανά ερώτηση που τέθηκε στον διάλογο, τα κυριότερα προβλήματα στην υπάρχουσα νομοθεσία, καθώς και οι πρώτες (ρηξικέλευθες) προτάσεις των υπηρεσιακών παραγόντων, ιεραρχημένες χρονικά, ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα σε μία αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου με συγκεκριμένο πλαίσιο εργασίας.
 
www.dikaiologitika.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα