Αρχική iHunt.gr Έφοδος Εισαγγελέα στο Δασαρχείο Πολυγύρου…VIDEO

Έφοδος Εισαγγελέα στο Δασαρχείο Πολυγύρου…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Έφοδο στο δασαρχείο Πολυγύρου έκανε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ο εισαγγελέας, διερευνώντας καταγγελίες που σχετίζονται με σοβαρές καθυστερήσεις στη διερεύνηση υποθέσεων. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι οι εισαγγελικές αρχές της Χαλκιδικής συνοδεία αστυνομικών κατέσχεσαν σειρά εγγράφων, αλλά και υπολογιστές τα αρχεία των οποίων εξετάζονται.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η έρευνα έγινε ύστερα από καταγγελίες ότι υποθέσεις που είχαν αναλάβει οι αρχές του δασαρχείου έμεναν επί χρόνια στα συρτάρια χωρίς να διερευνώνται, με συνέπεια να φτάνουν μέχρι και τα όρια της παραγραφής. Άλλες καταγγελίες έκαναν λόγο μέχρι και για εξαφάνιση μηνύσεων που είχαν υποβληθεί και τελικά δεν διερευνήθηκαν ποτέ. Εισαγγελικές πηγές έλεγαν πως εξετάζονται και οι λόγοι για τους οποίους δεν είχαν εκτελεστεί ακόμη και εισαγγελικές παραγγελίες.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έγινε σήμερα κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και φορητοί δίσκοι και έγγραφα που μεταφέρθηκαν για να εξεταστούν.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα