Αρχική iHunt.gr Αγνοειται ορειβατης στα Πιερια

Αγνοειται ορειβατης στα Πιερια

από iHunt Team
pieria_oreivatis

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Επιχείρηση για τον εντοπισμό 54χρονου ορειβάτη βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πιέρια Ορη. Οι συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι ιδιαίτερα δυσχερείς λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, της περιορισμένης ορατότητας αλλά και εξαιτίας του χιονιού που καλύπτει το βουνό. Ο 54χρονος, μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κοζάνης, απομακρύνθηκε από τα άλλα μέλη του Συλλόγου στο χωριό Καταφύγι, με κατεύθυνση προς το καταφύγιο της Αβδέλλας.

Επιχείρηση για τον εντοπισμό 54χρονου ορειβάτη βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πιέρια Ορη. Οι συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι ιδιαίτερα δυσχερείς λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, της περιορισμένης ορατότητας αλλά και εξαιτίας του χιονιού που καλύπτει το βουνό.

Ο 54χρονος, μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κοζάνης, απομακρύνθηκε από τα άλλα μέλη του Συλλόγου στο χωριό Καταφύγι, με κατεύθυνση προς το καταφύγιο της Αβδέλλας.

Η τύχη του άνδρα, που είναι έμπειρος ορειβάτης και έχει μαζί του όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό αγνοείται εδώ και ώρες.

Την τελευταία φορά, που επικοινώνησε με μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ο αγνοούμενος ορειβάτης ήταν σε υψόμετρο περίπου 1.500 μέτρων.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή:in.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα