1,6K

Σε ένα μεγάλο σκεύος γυάλινο ή μεταλλικό βάζουμε το κρέας με τα υλικά της μαρινάδας (να καλύπτεται το κρέας).
Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ημέρα. Σουρώνουμε το κρέας και το σκουπίζουμε καλά.
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Περιμένουμε λίγο και συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και βράζουμε για περίπου 2 ώρες. Κατά διαστήματα ανακατεύουμε και συμπληρώνουμε ζεστό νερό, αν χρειαστεί.
Σερβίρεται με ρύζι, πουρέ, ζυμαρικά, πατάτες φούρνου ή τηγανιτές.
Χάρης Μπερτίδης για το iHunt.gr