Αρχική iHunt.gr Αγριόχοιρος επιτέθηκε σε κυνηγό στην Ημαθία….

Αγριόχοιρος επιτέθηκε σε κυνηγό στην Ημαθία….

από iHunt Team

demobanner

Σε κυνήγι αγριόχοιρου της ομάδας του Δημήτρη Παντελάκη στη Ραχιά Ημαθίας ένα τραυματισμένο καπρί επιτέθηκε σε έναν από τους κυνηγούς.

Σχεδόν ολόκληρη τη μέρα οι σκύλοι κυνηγούσαν το καπρί το οποίο τραυματίστηκε από τις βολές ενός έμπειρου παγανιέρη αλλά ήταν επιφανειακό το τραύμα και έτσι συνεχίστηκε η καταδίωξη. Το γουρούνι άρχιζε να κουράζεται και όντας τραυματισμένο άρχισε να γίνεται επικίνδυνο τραυματίζοντας τους περισσότερους από τους σκύλους της παρέας.

Κάποια στιγμή κάνει το λάθος και βγαίνει σε ένα καρτέρι. Το γουρούνι δέχεται μια τουφεκιά αλλά ακόμη έχει το κουράγιο και ορμάει στον κυνηγό. Γουρούνι και κυνηγός έγιναν ένα αλλά ευτυχώς ο έμπειρος γουρουρουνοκυνηγός καταφέρνει να απωθήσει το ζώο και με μια τουφεκιά το θανάτωσε.

Ο κυνηγός είναι καλά στην υγεία του και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας όπου του γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα