Αρχική iHunt.gr Αγριoπαπια γεμιστη

Αγριoπαπια γεμιστη

από iHunt Team
IMG_9205

demobanner

Ένα πιάτο με κυνήγι, που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας τόσο με την εικόνα όσο και με την ιδιαίτερη γεύση του. Αν θέλετε να αποφύγετε τη βαρειά μυρωδιά του κυνηγιού μπορείτε να μαρινάρετε την πάπια σε μια μεγάλη λεκάνη με νερό, ξύδι και ένα κλωνάρι δεντρολίβανο από 4-24 ώρες στο ψυγείο. 



Χρόνος μαριναρίσματος: 4-24 ώρες

Χρόνος μαγειρέματος: 3 ώρες

μερίδες: 8-10

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 200γρ. από τα μανιτάρια μαζί με μαϊντανό, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.



2. Βάζουμε τη γέμιση στην κοιλιά του πουλιού την οποία μετά ράβουμε με ειδικό μαγειρικό σπάγκο.

3. Βάζουμε την πάπια σε ένα ταψί με το λάδι και την ψήνουμε στους 180°C για περίπου 2-2 1/2 ώρες.

4. Αλατοπιπερώνουμε τα υπόλοιπα μανιτάρια και τα καβουρδίζουμε σε τηγάνι με το βούτυρο για περίπου 10 λεπτά.

6. Αφήνουμε την πάπια να κρυώσει λιγάκι, βγάζουμε τους σπάγκους και τη σερβίρουμε σε μια πιατέλα με τα καβουρδισμένα μανιτάρια.

 



Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα