Αρχική iHunt.gr Αγρότης δουλεύει στα χωράφια…..παρέα με τους λύκους….VIDEO

Αγρότης δουλεύει στα χωράφια…..παρέα με τους λύκους….VIDEO

από iHunt Team

demobanner

Ο υπερπληθυσμός των λύκων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στη φύση είτε είναι αγρότες είτε κτηνοτρόφοι είτε κυνηγοί.

Το παρακάτω ομολογουμένως ανησυχητικό βίντεο τραβήχτηκε την Παρασκευή 27/11/20 γύρω στις 17:30 το απόγευμα, στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης από τον φίλο και συνάδερφο Αντρέα Κουλουτσίδη, ο οποίος ήταν στα κτήματα του για αγροτικές εργασίες.

Εκεί λοιπόν εντόπισε ένα λύκο που δεν έδειχνε τον παραμικρό φόβο και ανησυχία για την παρουσία του τρακτέρ τόσο κοντά του και ας ήταν η απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων.

Ο Αντρέας τονίζει ότι αυτή είναι μια από τις αμέτρητες συναντήσεις του με λύκους στην ευρύτερη περιοχή του Ξηροχωρίου, Παλιού Αγιονερίου, Νέας Μεσημβρίας, Μικρόκαμπου, Πικρολίμνης κ.τ.λ Οι “σπάνιοι” βρίσκονται παντού και φυσικά δεν φοβούνται τον άνθρωπο με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό…

Ο Αντρέας λοιπόν έβγαλε το κινητό του και βιντεοσκόπησε το “σπάνιο” και “ντροπαλό” αγρίμι που “πάντα προσπαθεί να αποφεύγει τους ανθρώπους” και “κυκλοφορεί μόνο την νύχτα. ” ( έτσι φροντίζουν να λένε οι Μ.Κ.Ο για ευνόητους λόγους, άσχετα αν δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά.)

Δείτε το video…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα