Αρχική iHunt.gr Αγωνία και φόβος για τους κατοίκους της Κρεπενής – Νέο βίντεο με την αρκούδα και τα αρκουδάκια

Αγωνία και φόβος για τους κατοίκους της Κρεπενής – Νέο βίντεο με την αρκούδα και τα αρκουδάκια

από iHunt Team

Μεγάλη αγωνία ζούνε οι κάτοικοι της Κρεπενής εδώ και δύο εβδομάδες, καθώς μια γιγαντόσωμη αρκούδα με δύο αρκουδάκια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και περιφέρονται στους δρόμους και τις αυλές των κατοικιών της ευρύτερης περιοχής του ξενοδοχείου DEDIS. Έντρομοι οι κάτοικοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, με τα άγρια ζώα να περιφέρονται σε κτήματα και σπίτια, σπέρνοντας φόβο και τρόμο, ιδίως στα μικρά παιδιά.

Ανά διαστήματα γίνονται προσπάθειες απομάκρυνσης των αρκούδων, όμως αυτό που συμβαίνει είναι η εισβολή των ζώων από τη μια οικεία στην άλλη πηδώντας τοίχους και περιφράξεις.

Ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος είναι μεγάλος, πέρα από τον καθημερινό τρόμο που βιώνουν οι κάτοικοι κάθε φορά που τολμούν να βγουν έξω από τα σπίτια τους. Ο κίνδυνος είναι αυξημένος γιατί έχει υπό την προστασία της τα δύο μικρά της αρκουδάκια.

Αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής κάνει έκκληση μιλώντας στο Φούιτ: «Απευθύνουμε έκκληση στους υπεύθυνους, να οργανώσουν την οριστική απομάκρυνση των αγρίων ζώων από την κατοικημένη περιοχή. Ακόμη θα πρέπει να παρθούν προληπτικά μέτρα απώθησης παρόμοιων εισβολέων, ώστε οι κάτοικοι και ιδίως τα αθώα παιδιά να νιώσουν επιτέλους ασφαλείς και ελεύθεροι».

Πηγή :fuit.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα