Αρχική iHunt.gr Αγωνες Ιχνηλασιας για Ελληνικους Ιχνηλατες

Αγωνες Ιχνηλασιας για Ελληνικους Ιχνηλατες

από iHunt Team
aris_ekatis

demobanner

 Οι αγώνες ιχνηλασίας που έχει προγραμματίσει ο ΟΦΕΙ σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αιγάλεω στο βουνό Αιγάλεω μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ο Όμιλος δέχεται από σήμερα τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα ΦΑΞ 2105716771-2105753200 και e-mail ofeihn@gmail.com & e-mail ofei@otenet.gr

Οι αγώνες θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή 2 και 3 Μαρτίου με θήραμα το λαγό σύμφωνα με τον «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΓΩΝΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ » που έχει ψηφίσει η Γενική Συνέλευση του ΟΦΕΙ στις 30-11-2011.

Οι κατηγορίες που προβλέπει ο Κανονισμός είναι: «ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ», «ΖΕΥΓΑΡΙ», «ΟΜΑΔΑ».

Στην «ΟΜΑΔΑ» μπορούν να συμμετέχουν 4-8 σκύλοι.Θα κρίνουν Ιταλοί Κριτές Εργασίας Ιχνηλατών.

Τα σκυλιά που θα λάβουν μέρος στους αγώνες πρέπει απαραιτήτως να είναι καθαρόαιμοι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ , BEA-1, BEA-2, ή ΒΕΚ με PEDIGREE και microchip.

Θα παρευρίσκεται Κριτής Μορφολογίας Ελληνικού Ιχνηλάτη, ο οποίος θα αποκλείει κάθε σκυλί που θα κρίνει πως είναι εκτός προτύπου.

Στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναγράφονται:

1) Το όνομα και ο αριθμός ΒΕΚ του σκύλου και ο αριθμός του microchip.2) Το όνομα του ιδιοκτήτη και το όνομα του κυναγωγού.

3) Η κατηγορία, ή οι κατηγορίες, στην οποία επιθυμεί να διαγωνιστεί.

4) Ποια ημέρα (Σάββατο ή Κυριακή) θέλει να λάβει μέρος.

Αν κάποιος έχει δυσκολία για να στείλει τη δήλωση με e-mail ή FAX μπορεί να δηλώσει τηλεφωνικά συμμετοχή στα τηλέφωνα: 210 5753200-6977413128-210 5716771.

Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μέχρι 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα