Αρχική ΚυνηγιΕπικαιρότητα Αθηνών – Λαμίας: Κατέβηκαν λύκοι και προκλήθηκε τροχαίο

Αθηνών – Λαμίας: Κατέβηκαν λύκοι και προκλήθηκε τροχαίο

από iHunt Team

demobanner

Αθηνών – Λαμίας: Ένα διερχόμενο φορτηγό συγκρούστηκε με λύκο το βράδυ της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Αθηνών – Λαμίας: Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι διερχόμενοι οδηγοί και οι άνδρες της Τροχαίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας έναν λύκο να κείτεται στην μέση του δρόμου. Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας όταν ένας λύκος παρασύρθηκε από φορτηγό στην Εθνική Οδό στο ύψος του κόμβου του Μώλου λίγο πριν από τα διόδια της Αγίας Τριάδας.


Ο λύκος που φαίνεται στην φωτογραφία στην μέση της Εθνικής προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο όταν χτυπήθηκε από το διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής οι λύκοι αυτήν την περίοδο έχουν κατέβει χαμηλά για τα ποιμνιοστάσια και τα διάφορα κοτέτσια της γύρω περιοχής. Ευτυχώς, ο οδηγός του φορτηγού δεν έπαθε τίποτε εκτός από το σοκ της σύγκρουσης με το άγριο ζώο. Η Τροχαία συνιστά προσοχή μιας και τα συγκεκριμένα ζώα είναι ογκώδη και μπορούν εύκολα να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα.

Πηγή : https://www.pagenews.gr/

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα