Αρχική » Grid with Sidebar » Αιμοδοσία διοργανώνει ο ΚΣ Αμαλιάδας για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Αιμοδοσία διοργανώνει ο ΚΣ Αμαλιάδας για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Οι καταστροφικές πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη από χτες στην Ραφήνα Αττικής, τον χαμό αρκετών συνανθρώπων μας αλλά και των δεκάδων τραυματιών, μας έρχονται σίγουρα στο μυαλό μνήμες από τις δύσκολες,  επικίνδυνες και καταστροφικές σκηνές που ζήσαμε σαν νομός το 2007.
 
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται το πόσο ανοργάνωτοι είμαστε σαν κράτος σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης αλλά και δύσκολων καταστάσεων γενικώς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πολλές φορές το επιθυμητό αποτέλεσμα, έρχεται έπειτα από την εμπλοκή και δράση των εθελοντών πάσης φύσεως.
 
Με αφορμή λοιπόν την ανάγκη σε αίμα που επικαλέστηκε το ΕΚΑΒ μέσω των ΜΜΕ χτες, καλούμε όσα από τα μέλη μας, μπορούν να δώσουν αίμα, να έρθουν σε επαφή ΑΜΕΣΑ με τα γραφεία του συλλόγου μας, είτε με εμένα προσωπικά, να μας δώσουν στοχεία επικοινωνίας και  προκειμένου να διοργανώσουμε ΑΜΕΣΑ μια εθελοντική αιμοδοσία, για τους τραυματίες των πυρκαγιών που είναι σε εξέλιξη στην Αττική. Είναι συνάνθρωποι μας, που έχασαν τις περιουσίες τους, δικούς τους ανθρώπους,  συγγενείς, φίλους και γνωστούς από την μια στιγμή στην άλλη, και που οι ίδιοι τώρα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΚΑΒ έχουν ανάγκη από αίμα. 
 
Ελπίζω όσο το δυνατόν περισσότεροι να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
 
Στην αιμοδοσία που θα διοργανώσουμε, για τον σκοπό αυτό, θα μπορέσουν να λάβουν μέρος και μη κυνηγοί, αρκεί να μπορέσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες μονάδες αίματος για να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας.
 
Για το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας
 
Ο Πρόεδρος
Κώστας Μουσάς

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ