Αρχική iHunt.gr Αιτωλοακαρνανία: Ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης λαθροϋλοτομίας

Αιτωλοακαρνανία: Ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης λαθροϋλοτομίας

από iHunt Team
lathro

demobanner

Από την Δ/νση Δασών ΠΕ Αιτωλ/νίας ανακοινώνεται η έναρξη εφαρμογής  ειδικού προγράμματος αντιμετώπισης των  λαθρουλοτομιών, της διακίνησης παράνομα υλοτομημένης ξυλείας και παράνομα αποληφθένων δασικών προϊόντων, εφαρμόζοντας και τους κανονισμούς της Ε.Ε. 995/2010 και 2173/2005
 
Στα πλαίσια της  υλοποίηση του προγράμματος  η Δ/νση Δασών  Αιτωλ/νίας και τα κατά τόπους Δασαρχεία ( Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου) λειτουργούν με αυξημένη ετοιμότητα, με ειδικά συνεργεία και με εποχούμενα περίπολα. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας  Κυριακές και αργίες , θα υπάρχουν συνέχεις παρουσίες  και έλεγχοι στην ύπαιθρο.
 
  
Παρακαλούνται όλοι οι φορείς καθώς και οι πολίτες να συνδράμουν τις προσπάθειες των δασικών υπαλλήλων , προκειμένου να περιορισθούν – εξαλειφθούν οι καταστροφές των δασών μας.
 
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας  είναι:
 
Δ/νση Δασών Αιτ/νίας:        2631022536
 
Δασαρχείο Αγρινίου :           2641057617
 
Δασαρχείο  Αμφιλοχίας:      2642022220
 
Δασαρχείο Μεσολογγίου :   2631022419
 
Δασαρχειο Ναυπάκτου :       2634022015
 
Σημειώνουμε ο τι οι παραβάτες ,αλλά  και όσοι ενεργούν κατ’ εντολή, ελέγχονται και διώκονται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις . Τα παρανόμως υλοτομημένα η συλεχθέντα προιόντα, καθώς επίσης και τα χρησιμοποιούμενα μέσα, εργαλεία και οχήματα κατάσχονται.
 
Την σχετική ανακοίνωση υπογράφει ο   Δ/ντής Δασών Αιτωλ/νίας Νικήτας Δ. Μάζης  MSc Δασολόγος.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα