Αρχική iHunt.gr Α’ΚΟΚΔ : Εκπαιδευτικά και κορωνοιός

Α’ΚΟΚΔ : Εκπαιδευτικά και κορωνοιός

από iHunt Team
90767469_2793048904112182_4886387148812451840_o

demobanner
Σχετικά με την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετωπίσεις του κινδύνου διασποράς του Κορωνοίού COCID-19
 
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων της απόφασης για την μετακίνηση των κυνηγετικών σκύλων που δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα σκυλιά συντροφιάς είναι ότι :
 
1 . Κανένα Διοικητικό Συμβούλιο Κυνηγετικού Συλλόγου δεν έχει απαγόρευση την εκπαίδευση των κυνηγετικών σκύλων στους χώρους εκγύμνασης και μόνο (ζώνες εκγύμνασης όπου υπάρχουν ).
 
2 . Η Θέση που παίρνει η ΑΚΟΚΔ στο θέμα απαγόρευσης εξόδου είναι συμβουλευτική για την αποφυγή προστίμων (150 €) διότι ο νόμος ερμηνεύετε σύμφωνα με την ανάγκη του καθενός , άλλη η εξήγηση και το συμφέρον του εκτελεστικού οργάνου και άλλη του κυναγωγού .
 
3. Το παράρτημα Β6 που πρέπει να συμπληρώσετε είναι ξεκάθαρο σύντομη μετακίνηση κοντά στην κατοικία μου
 
4 . Από έρευνα που κάναμε τέτοιου είδους πρόστιμο έχει επιβληθεί σε ιδιοκτήτη σκύλου που κατοικία ήταν στην Νέα Χώρα Χανίων και βρέθηκε βράδυ με το σκύλο του να τρέχει στους Αγ Αποστόλους Χανίων .(3χλμ απόσταση)
 
ΑΠΟΦΕΎΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΆΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΉΣΕΙΣ ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΆ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ
 
Ευχόμαστε ότι καλύτερο για όλους μας, να τελειώσει γρήγορα και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας και στα εκπαιδευτικά μας με σεβασμό και προστασία στο περιβάλλον γιατί η φύση θα μας ανταμείψει ανάλογα.
 
Α’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα