Αρχική iHunt.gr Αλεξίσφαιρα γιλέκα για τους θηροφύλακες της Ζ’ ΚΟΘ

Αλεξίσφαιρα γιλέκα για τους θηροφύλακες της Ζ’ ΚΟΘ

από iHunt Team
f7639c08dc24c5a6bf79d25999a2abbe_xl

demobanner
 
Εποικοδομητική ήταν η συζήτηση που αφορούσε στον τρόπο εργασίας και στην αποτελεσματικότητα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας μεταξύ του Δ.Σ. της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας (ΚΟΘ) και της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.
 
Ο πρόεδρος της Ζ’ ΚΟΘ κ. Β. Μπαλατσός και το Δ.Σ. εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα δράση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, καθώς διενεργήθηκε ένας μεγάλος αριθμός ελέγχων για το δυναμικό της Ζ’ Κ.Ο.Θ. και 18 μηνυτήριες αναφορές στις αρμόδιες αρχές. Ανακοινώθηκε ακόμη η αγορά 20 αλεξίσφαιρων γιλέκων και καινούργιου ρουχισμού για τους Θηροφύλακες όπως και η διανομή 20 scanner.
 

Διαβάστε ακόμη : Δολοφονική επίθεση από λαθροθήρες στον Πρόεδρο της Z’ΚΟΘ

 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εστίασαν στην παρουσία της Ο.Θ. όχι μόνο στους κυνηγότοπους αλλά σε ολόκληρη την ύπαιθρο και στην πρόληψη των αντικυνηγετικών συμπεριφορών. «Στόχος μας είναι η ελαχιστοποίηση αυτών και η απόκτηση κυνηγετικής συνείδησης», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλατσός και πρόσθεσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική η άμεση συνεργασία της Ο.Θ. με τα Διοικητικά Συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων, με τους συναδέλφους κυνηγούς και με τη Δασική Υπηρεσία, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να απομονωθούν αυτοί που δεν έχουν ως στόχο τον ορθό τρόπο κυνηγιού».
 
Ο κ. Μπαλατσός κλείνοντας τη συζήτηση επισήμανε ότι «αφού υπήρξε ένας από τους εμπνευστές της δημιουργίας αυτού του σώματος με πρωτεργάτη τον πρόεδρο της Κ.Σ.Ε. Νίκο Παπαδόδημα, θα προσπαθεί από τη θέση του προέδρου αλλά του κυνηγού πάνω απ’ όλα, για τη συνεχή βελτίωσή του». Ζήτησε δε «τη συνεργασία και την αρωγή των κυνηγών στο δύσκολο έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής».
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα