Αρχική iHunt.gr Αμυράς: Διερευνούμε για περιβαλλοντική παράβαση το motocross Μητσοτάκη

Αμυράς: Διερευνούμε για περιβαλλοντική παράβαση το motocross Μητσοτάκη

από iHunt Team

demobannerΤο motocross που έκανε ο πρωθυπουργός, είναι υπό διερεύνηση για τυχόν παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, ανακοίνωσε ο Γιώργος Αμυράς.

Υπό διερεύνηση για ενδεχόμενη παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας βρίσκεται το επίμαχο motocross που έκανε στην προστατευόμενη περιοχή της Πάρνηθας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκάλυψε στη Βουλή ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς.

Απαντώντας στον βουλευτή του ΜέΡΑ 25 Κρίτωνα Αρσένη που μίλησε για σαφή παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας ο κ. Αμυράς αποκάλυψε ότι διεξάγεται σχετική έρευνα από το υπουργείο. «Εάν υπήρξε παράβαση το ψάχνουμε…» είπε ο κ. Αμυράς που είναι αρμόδιος για την περιβαλλοντική νομοθεσία και διαβεβαίωσε ότι μόλις καταλήξει η έρευνα «θα εφαρμοστεί ό,τι προβλέπει ο νόμος». «Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου» συμπλήρωσε ο κ. Αμυράς αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί ότι αν διαπιστωθεί ότι πράγματι έγινε παράβαση θα επιβληθούν κυρώσεις στον κ. Μητσοτάκη και στους υπόλοιπους που απαθανατίστηκαν να κάνουν μαζί του motocross στην Πάρνηθα.

Πέραν της διερεύνησης πάντως ο κ. Αμυράς καταλόγισε στον βουλευτή του ΜέΡΑ 25 ότι κάνει «μικροπολιτική» και καταφεύγει σε «λασπολογία» όταν αναφέρεται σε τέτοια ζητήματα στη Βουλή. Από την πλευρά του ο κ. Αρσένης επισήμανε ότι μετά την αμφιλεγόμενη πράξη του πρωθυπουργού έχουν πολλαπλασιαστεί οι περιπτώσεις τέτοιων συμπεριφορών σε εθνικούς δρυμούς. Κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Μητσοτάκη να κάνει ένα διάγγελμα απέναντι στο motocross σε προστατευόμενες περιοχές ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν είναι αποδεκτή η παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας».

https://www.ieidiseis.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα