Αρχική iHunt.gr Ανέκδοτο έγινε ο Κρίτων με τον αετό της ΑΕΚ

Ανέκδοτο έγινε ο Κρίτων με τον αετό της ΑΕΚ

από iHunt Team

demobannerΣτη Βουλή έγινε ανέκδοτο το πάθημα του Κρίτωνα Αρσένη, ο οποίος κατέθεσε επερώτηση σχετικά με τον αετό που κάνει δοκιμαστικά και θα πραγματοποιεί πτήσεις στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όταν ετοιμαστεί. Ο βουλευτής του Βαρουφάκη ισχυρίστηκε ότι ο αετός αυτός είναι Χρυσαετός(Aquila chrysaetos), ένα είδος προς εξαφάνιση και, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «ένας από τους πιο μεγαλοπρεπείς αετούς της Ευρώπης, αποτελεί πραγματικό κόσμημα της βιοποικιλότητας στη χώρας μας.

Το είδος υφίσταται άμεσες πιέσεις που σχετίζονται με τη θανάτωσή του από τη λαθροθηρία και τη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων».

Φυσικά, ο Κρίτων Αρσένης κρύφτηκε όταν γνωστοποιήθηκε η απάντηση του εκπαιδευτή του αετού τής ΑΕΚ: «Ο συγκεκριμένος αετός τής ΑΕΚ είναι ευρωπαϊκός θαλασσαετός που ήδη εκπαιδεύεται και σε πολλές περιπτώσεις στο βάθος των αιώνων αποτέλεσαν σύμβολο θεών έως και ομάδων. Ο συγκεκριμένος αετός δεν είναι άγριος. Δεν τον πήραμε δηλαδή από τη φύση. Επαναλαμβάνω, είναι εκτρεφόμενος. Γεννήθηκε γι’ αυτό το πράγμα».

Ο αετός τής ΑΕΚ λέγεται Οδυσσέας και τώρα, όποτε βλέπουν τον Κρίτωνα στη Βουλή, του φωνάζουν «γεια σου, Οδυσσέα»…

Δείτε την ερώτηση :

11772881

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα