Αρχική iHunt.gr Ανήσυχοι οι κυνηγοί στον ΚΣ Σπάρτης με αυτά που συμβαίνουν στην Γ’ ΚΟΠ

Ανήσυχοι οι κυνηγοί στον ΚΣ Σπάρτης με αυτά που συμβαίνουν στην Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team
giannis-karvouniaris-proedrosksspartis-2

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στα διοικητικά συμβούλια των κυνηγετικών συλλόγων της Πελοποννήσου μετά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το διοικητικό συμβούλιο της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Από τη μια το πόρισμα της περιφέρειας για τον έλεγχο που πραγματοποίησε στην Ομοσπονδία και από την άλλη οι αντικαταστατικοί χειρισμοί ειδικά του προέδρου κ. Χριστοφόρου έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο την Γ’ΚΟΠ.
 
Ένα αδιέξοδο που όπως φαίνεται μπορεί να το λύσει μόνη η προσφυγή στις κάλπες.
 
Το iHunt.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του δραστήριου Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Γιάννη Καρβουνιάρη ο οποίος μας είπε :
 
“Παρακολουθώ τις εξελίξεις και αλήθεια είναι ότι έχω εκπλαγεί. Αν έχουν δόση αλήθειας όλα αυτά που γράφονται, ακούγονται και φημολογούνται, τότε η κυνηγετική δραστηριότητα στην Ελλάδα έχει δεχθεί ένα πολύ ισχυρό πλήγμα.
 
Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία. Καθημερινά δεχόμαστε ερωτήσεις απο τα μέλη μας και δεν ξέρουμε τι να τους πούμε.
 
Από όσα μπορώ να γνωρίζω το πόρισμα 2009 εως 2015 για την Γ’ΚΟΠ έχει σταλεί στον εισαγγελέα από την αποκεντρωμενη διοίκηση, ο οποίος είναι και και αρμόδιος για αυτά τα πράγματα.
 
Είναι όμως  δεδομένο ότι τα προβλήματα λύνονται μέσα από το διάλογο και τα αρμόδια θεσμικά όργανα που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Γενική Συνέλευση, το κορυφαίο μέσο επίλυσης ζητημάτων, καθώς και οι εκλογές αν αυτό κριθεί απαραίτητο και παραστεί σχετική ανάγκη.  
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του που δεν άλλη από τη θηροφύλαξη και τα φιλοθηραματικά έργα και θα δηλώνει παρών σε  οτιδήποτε χρειαστεί.
 
Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία για όλους τους κυνηγούς και όχι μόνο. ”
 
Όμως δεν τελειώνουμε στη Σπάρτη. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης είναι η αρχή μιας σειράς επαφών με τους κυνηγετικούς συλλόγους της Πελοποννήσου για όλα τα φλέγοντα θέματα της κυνηγετικής δραστηριότητας και της Γ’ ΚΟΠ.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα