Αρχική iHunt.gr Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της λαθροθηρίας των αγριόγιδων

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της λαθροθηρίας των αγριόγιδων

από iHunt Team
agriogida_tse

demobanner
Σε μια κατάμεστη, κυρίως από κυνηγούς, αίθουσα του δικαστικού μεγάρου Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε η δίκη των τριών ατόμων που κατηγορούνται για τη λαθροθηρία των έξι αγριόγιδων στο Τσεπέλεβο.
 
Τελικά οι κατηγορούμενοι κατάφεραν να πάρουν αναβολή μέχρι τις Παρασκευή 7 Απριλίου οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση. 
 
Το δικαστήριο έδωσε την αναβολή μετά από αίτημα της υπεράσπισης αφού ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους ήταν αρρωστος.
 
Περισσότεροι από 150 κυνηγοί έδωσαν το παρών στην ακροαματική διαδικασία καθώς και πολλές περιβαλλοντικές οργανώσεις.
 
 
Ο Γενικός Γραμματέας της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, κ. Μπάμπης Μπρέχας έκανε την ακόλουθη δήλωση στο iHunt.gr :
 
“Σήμερα μπορεί οι τρεις κατηγορούμενοι να πήραν αναβολή όμως η τιμωρία τους είναι γενική κατακραυγή του κυνηγετικού κόσμου  που εκφράστηκε με την αθρόα προσέλευση των κυνηγών στο δικαστήριο.
 
Οι κυνηγοί που ήρθαν στο δικαστήριο, εξέφρασαν με αυτό τον τρόπο και την στήριξή τους στο σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.
 
Θέλω να τονίσω ότι η ομοσπονδιακή θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ με αυτές τις συλλήψεις κατέστησε σαφές ότι είναι το σώμα που εγγυάται την προστασία του φυσικού πλούτου της Ηπείρου και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.”
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα