Αρχική iHunt.gr Αναδάσωση Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου

Αναδάσωση Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου

από iHunt Team
andros

demobanner

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αναδάσωση που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου στην περιοχή των Εβρουσών στη θέση Σταυρός.
 
Η αναδάσωση έγινε με την συμμετοχή του Δημοτικού σχολείου Μεσσαριάς καθώς και κάποιων συμπολιτών μας .
 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κουτέλης Δημήτριος ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές καθώς και τους δασκάλους που τους συνόδευαν για τις δράσεις και το έργο του Συλλόγου.
 
Στο τέλος της ενημέρωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου προσέφερε στην διευθύντρια του σχολείου δύο βιβλία από την προσωπική του συλλογή  τα οποία είναι σχετικά με την πανίδα και το κυνήγι!!! 
 
Το πρώτο δεντράκι το φύτεψε ο πατήρ Θεοφάνης ο οποίος έφτασε από τους πρώτους στη περιοχή!!!
 
Το Δ/Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο Μανδαράκα Ιωάννη (γεωπόνο)για την δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων Αριάς.
  • Τον κύριο Βασίλη Βάρελη (συνεργείο )για το δωρεάν σέρβις του πυροσβεστικού οχήματος.
  • Την Δ/νση Δασών Ν.Κυκλάδων
  • Το Δασονομείο Νάξου 
Τους θηροφύλακες Νάξου Κώστα Κατσιούλη και Σύρου Ειρήνη Ξαγοράρη για την βοήθειά τους στην μεταφορά των δενδρυλλίων από Νάξο και Σύρο αντίστοιχα,καθώς και  όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η αναδάσωση !!!
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα