Αρχική iHunt.gr Ανακοίνωση του ΚΣ Ρόδου για την απαγόρευση στο Φαληράκι

Ανακοίνωση του ΚΣ Ρόδου για την απαγόρευση στο Φαληράκι

από iHunt Team
52898530_2072232179480509_7371463661593821184_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Έκκληση κάνει ο Κυνηγετικός Σϋλλογος Ρόδου στους κυνηγούς του νησιού να σεβαστούν την πραπάθεια του συλλόγου για αύξηση των πληθυσμών των θηραμάτων στο νησί. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΣ Ροδου :
 
“Προς τα μέλη φίλους – συναδέλφους κυνηγούς
 
Με αφορμή τις τελευταίες συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν σε ζώνες προστασίας και αναπαραγωγής άγριων θηραμάτων του νησιού μας , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω :
 
Στο νησί μας ορίστηκε με τριετή και σε συνέχεια με δεκαετή απαγόρευση η περιοχή του Ερημόκαστρου – Προφήτη Ηλία Φαληρακίου όπως έχει οριοθετηθεί με την τοποθέτηση πινακίδων από την εποπτεύουσα αρχή του Δασαρχείου σε συνεργασία με το Σύλλογό μας.
 
Ο σκοπός μας στην συγκεκριμένη τοποθεσία είναι να προστατευτεί και να πολλαπλασιαστεί το θήραμα (Πέρδικα – Λαγός).
 
Όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια ο πληθυσμός των θηραμάτων ήταν σχεδόν μηδενικός και αυτή την στιγμή έχει φτάσει σε ικανοποιητικό αριθμό και σύντομα περιμένουμε να εμπλουτίζουμε τους κυνηγετικούς τόπους του νησιού μας που θα έχουν ανάγκη μετά από μελέτη και με το πρόγραμμα της ΖΩΓΡΗΣΗΣ ( μεταφορά άγριου πληθυσμού σε άλλες περιοχές).
 
Παρακαλούμε τους φίλους κυνηγούς να σεβαστούν και να βοηθήσουν την προσπάθεια μας .”
 
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα