Αρχική iHunt.gr Ανακοίνωση του Κ.Σ. Ληξουρίου για το σχέδιο νόμου για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Ανακοίνωση του Κ.Σ. Ληξουρίου για το σχέδιο νόμου για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ληξουρίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του απέναντι στο νομοσχέδιο-Ντροπή “Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς-Πρόγραμμα ‘’ΑΡΓΟΣ’’».

Πόσες φυλές άραγε θα επιβιώσουν στο πέρασμα του χρόνου ύστερα από αυτό το νομοσχέδιο και πόσοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα μπορούν να πληρώσουν αδρά για να αποκτήσουν έναν ακρωτηριασμένο αλλά νόμιμο κατά τα άλλα σκύλο;

Είναι προφανές πως μέσω αυτού του νομοθετικού παραληρήματος , η κυνοφιλία οποιασδήποτε κατηγορίας, κινδυνεύει με αφανισμό!

Έναν αφανισμό στον οποίο συγκαταλέγεται και η κυνηγετική μας οικογένεια…

Όταν στο μεγαλύτερο ποσοστό το κυνήγι στη χώρα μας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους τετράποδους φίλους μας, καταλαβαίνει κανείς πως με αυτό το νομοσχέδιο κάποιοι αποσκοπούν στον μεθοδευμένο θάνατο του κυνηγιού!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ληξουρίου και τα μέλη του εκφράζουν την αντίδρασή τους στο νομοσχέδιο-ΝΤΡΟΠΗ και καλούν τους συναδέλφους κυνηγούς από κάθε γωνία της Ελλάδας, να αντιδράσουν άμεσα πράττοντας το ίδιο!!!

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαμαρτυρηθούμε σχολιάζοντας στη δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου συντροφιάς-Ανοιχτή Διακυβέρνηση / OpenGov.gr, δείχνοντας έτσι σε κάποιους πως η κυνηγετική οικογένεια, ενωμένη σαν μια γροθιά, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ            ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα