Αρχική iHunt.gr Ανδρίτσαινα: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης 3 κυνηγών

Ανδρίτσαινα: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης 3 κυνηγών

από iHunt Team
sekoyla-4

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σωτήρια για τις ζωές τριών πολιτών ήταν επέμβαση των πυροσβεστών του ΠΚ Κρεστένων στις όχθες του Αλφειού, στο ύψος της γέφυρας του Σέκουλα Ανδρίτσαινας, χθες το πρωί, καθώς ο ποταμός ξεχείλισε και «έπνιξε» το αγροτικό αυτοκίνητό τους την ώρα που επιχειρούσαν να διασχίσουν παραποτάμιο δρόμο, αναγκάζοντάς τους να ανέβουν στην καρότσα για να σωθούν.
 
Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, και λίγο μετά τις 11 ξεκίνησαν για το σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα από την Κρέστενα, με έξι άνδρες και επικεφαλής τον αναπλ. προϊστάμενο του κλιμακίου, Κ. Δρακόπουλο.
 
SEKOYLA 5
 
Φτάνοντας κοντά στη γέφυρα του Σέκουλα, οι πυροσβέστες εντόπισαν τους τρεις πολίτες, οι οποίοι είχαν πάει για κυνήγι στην περιοχή, όρθιους και εγκλωβισμένους στην καρότσα του αυτοκινήτου, ενώ η καμπίνα είχε πλημμυρίσει από το νερό του ποταμού και η στάθμη ανέβαινε επικίνδυνα.
 
%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7 1
 
Με τη χρήση σκοινιού για να μην παρασυρθούν και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, οι πυροσβέστες οργάνωσαν και υλοποίησαν με επιτυχία την επιχείρηση διάσωσης, καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν τους τρεις κυνηγούς και να αποτρέψουν πιθανή τραγωδία στα νερά του Αλφειού.
 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα