Αρχική iHunt.gr Ανησυχία της ΚΟΜΑΘ για τη μη κυκλοφορία για το ΕΘΝΟΣ – ΚΥΝΗΓΙ

Ανησυχία της ΚΟΜΑΘ για τη μη κυκλοφορία για το ΕΘΝΟΣ – ΚΥΝΗΓΙ

από iHunt Team
ethnos_watermark_copy

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΣΤ ¨ΚΟΜΑΘ με το οποίο εκφράζει της ανησυχία της για τον γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα :
 
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης εκφράζει την ανησυχία του, καθώς για άλλη μια Τετάρτη δεν κυκλοφόρησε το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ, ως αποτέλεσμα των όσων συμβαίνουν στον εκδοτικό όμιλο ΠΗΓΑΣΟΣ.
 
Πριν από λίγα χρόνια σταμάτησε το πολύ ενδιαφέρον ένθετο Τύπος-Κυνήγι, που κυκλοφορούσε κάθε Τετάρτη μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο. Σήμερα ακολουθεί η μη κυκλοφορία του ενθετου «ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ».
Η ενημέρωση για τα κυνηγετικά θέματα, μέσω μεγάλων εφημερίδων, έδινε και δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη διείσδυση στην κοινή γνώμη για τις αξίες και τα στοιχεία της κυνηγετικής δραστηριότητες.
 
Ευχόμαστε η κατάσταση στο ΕΘΝΟΣ να είναι προσωρινή, καθώς φτωχότερο κυνηγετικό έντυπο τοπίο, αποδυναμώνει την ανάδειξη των κυνηγετικών θεμάτων.
 
Το Δ.Σ. της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ”
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα