Αρχική iHunt.gr Ανοιγει ο δρομος για διεξαγωγη αγωνων με σκυλους διωξης

Ανοιγει ο δρομος για διεξαγωγη αγωνων με σκυλους διωξης

από iHunt Team
img_5280

demobanner

Μετά από μια περίοδο όπου οι αγώνες ιχνηλατών πραγματοποιούντανμε το φόβο και σε καθεστώς παρανομίας κάτι σαν το κρυφό σχολειό δηλαδή, τα πράγματα αλλάζουν και με το νέο σχέδιο νόμου που κατέθεσε στη βουλή ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Νικόλαος  Ταγαράς ανοίγει το δρόμο για να διοργανώνονται αγώνες με ιχνηλάτες.Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη προσπάθεια και επιμονή στο συγκεκριμένο θέμα του Προέδρου του Ομίλου Ελληνικού Ιχνηλάτη κ. Δημήτρη Βαβουράκη καθώς και στο ενδιαφέρον που έδειξε (και έμπρακτα) ο κ. Ταγαράς. 

Πιο συγκεκριμένα στο νέο σχέδιο νόμου που κατέθεσε η κυβέρνηση το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 10, του άρθρου 255 του νόμου 86/1969 αντικαθίσταται ως εξής :

Επιτρέπεται δηλαδή εκτός από τη διεξαγωγή αγώνων δεικτών και η διεξαγωγή αγώνων ιχνηλατών.Μετά τη συζήτηση το νομοσχέδιο θα πάει για ψήφιση και αν ψηφιστεί ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

Κώστας Λουρής για το ihunt.gr

 

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα