Αρχική iHunt.gr Ανταπόκριση περασμάτων : Γέμισε η Ελλάδα τσίχλες. Ξεκίνησαν και οι φάσσες….19/10/2021

Ανταπόκριση περασμάτων : Γέμισε η Ελλάδα τσίχλες. Ξεκίνησαν και οι φάσσες….19/10/2021

από iHunt Team

Γέμισε η Ελλάδα τσίχλες. ¨Ενα πέρασμα που όμοιο του έχουν να δουν οι κυνηγοί αρκετές δεκατίες. Από τη Μακεδονία, την Ηπειρο έως την Πελοπόννησο και από τα νησιά το ανατολικού Αιγσίου έως τα νησιά του Ιονίου η Ελλάδα  γέμισε τσίχλες.

Ειδικά στη Δυτική Ελλάδα οι τσίχλες πέρναγαν από το πρωί σε μικρά και μεγάλα κοπάδια. Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και στα περισσότερα νησιά του Ιονίου οι περισσότεροι κυνηγοί καρπώθηκαν το όριο πολύ γρήγορα. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κυνηγοί δεν θυμούνται τόσο έντονο πέρασμα τσίχλας τα τελευταία 30 χρόνια.Από το βράδυ οι τσίχλες πέρναγαν σε μεγάλους αριθμούς αφού τα κελαιδίσματα ήταν πολλά και όσοι πήγαν στα καρτέρια δικαιώθηκαν. Πολλές τσίχλες είχε και στα καρτέρια στα Δερβενοχώρια, στα Μέγαρα, στη Μαγούλα, στη Σαλαμίνα, στη Βοιωτία στο Μεσσολόγι, σε όλη την Μακεδονία και τη Θράκη, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου οι τσίχλες ήταν πολλές.

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ SVESTONOF

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Φάσσες
Το πρώτο καλό π[έρασμα από φάσσες έγινε σήμερα. Στη Θράκη, στην Ηπειρο, στην Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στην Πελοπόννησο έκαναν την εμφάνιισή τους αρκετά κοπαδάκια.

Ο καιρός

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα