Αρχική iHunt.gr Αντικυνηγετικές Ιδεοληψίες και Αντικορωνοϊκές Νεοδημοκρατικές Υστερίες

Αντικυνηγετικές Ιδεοληψίες και Αντικορωνοϊκές Νεοδημοκρατικές Υστερίες

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ευτυχώς τουλάχιστον μπορούμε να πάμε για γκολφ…….

SVESTONOF

Τελικά από αλλού τα περιμένουμε και από αλλού μας έρχονται. Αλλού τα κακαρίσματα αλλού γεννούν οι κότες που λέει και η παροιμία. Ενώ ο Σύριζα έχει στις τάξεις του επίσημες αντικυνηγετικές συνιστώσες, η, «φίλη των κυνηγών» Νέα Δημοκρατία, είναι αυτή που κινείται με τις πιο βλακώδεις αντικυνηγετικές ιδεοληψίες.

Τι να θυμηθούμε; Τους πάλαι ποτέ φιλοκυνηγούς υπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έτρεχαν στις πίτες των κυνηγετικών συλλόγων και μόνο που δεν κουβαλούσαν μαζί τους όπλα και σκυλιά; Και όταν έρχονται σε θέσεις ευθύνης συμπεριφέρονται στους κυνηγούς χειρότερα και από τον εκπρόσωπο τύπου των ψεκασμένων βιγκανιστών ;

Τελικά ο κος Φάμελλος του Σύριζα, ναι του Σύριζα με τις συνιστώσες που ζητούσαν ισότητα ζώων και ανθρώπων και κατάργηση του κυνηγιού, είναι έτη φωτός μπροστά από τους κυνηγαραίους της Νέας Δημοκρατίας. Που μόλις βάλουν στο σακίδιο τους ψήφους των κυνηγών, τους πετάνε στα σκουπίδια και θέλουν να το παίξουν οικολόγοι εναλλακτικοί.

Σύριζα θα λένε και θα κλαίνε οι κυνηγοί, που ψήφισαν με χέρια και πόδια Νέα Δημοκρατία για να γλυτώσει το κυνήγι από τους διώκτες του. Κοψοχέρηδες και κοψοπόδηδες 300.000 κυνηγοί και οι οικογένειες. Από μακριά και μη αγαπημένα με τη Νέα Δημοκρατία πλέον. Τουλάχιστον βρίσκουν σοβαρούς ανθρώπους να τους ακούνε και να λένε δυο κουβέντες λογικές και ψύχραιμες στο ΚΚΕ, στο ΚΙΝΑΛ, στο ΣΥΡΙΖΑ , στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… Και να μη τους δουλεύουν με ψιλό γαζί προεκλογικά.

Ας μην περιμένουν οι νεοδημοκράτες να βρουν πάλι κορόιδα για να τους στείλουν στη βουλή και στη κυβέρνηση και αυτοί να προσπαθούν να γίνουν περισσότερο οικολόγοι από τον Βεργή και τον Αγγελέτο.

Είμαστε παθιασμένοι με το κυνήγι αλλά μακάκες δεν είμαστε. Αν είναι να μας κόψουν το κυνήγι, ας το κάνουν οι οικολόγοι βιγκανιστές του Σύριζα, όχι οι κυνηγαραίοι της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν ξέρω πως την είδαν εκεί στη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αν μπέρδεψαν το κυνήγι και τους κυνηγούς με τα πάρτι στη Γλυφάδα και τις βόλτες στην Ερμού και στο Κολωνάκι.

Υπάρχει και η επαρχία φιλελεύθερα παιδιά, τα ερημονήσια, τα χωριά πάνω στα βουνά και στα λαγκάδια. Το να απαγορεύεις τους κυνηγούς να βγουν μόνοι τους στο βουνό περπατώντας και να τους οδηγείς στις πλατείες για να κάνουν βόλτα ο ένας πάνω στον άλλο, δεν είναι ούτε μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού, ούτε μέτρο με βάση τη λογική. Μόνο σαν κίνηση αντικυνηγετικής ιδεοληψίας φαίνεται και έτσι είναι. Αν δεν είναι αντιστοίχου μεγέθους κίνηση βλακείας.

Άσε που την ίδια ώρα άλλοι υπουργοί, της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας όχι άλλης χώρας, βγάζουν φετφάδες και οδηγίες για το πώς οι κυνηγοί θα βγαίνουν στα βουνά για να προστατέψουν τη δημόσια υγεία από τη Λύσσα και την Αφρικανική Πανώλη.
Τελικά στη χώρα αυτή ο κάθε υπουργός είναι στρατηγός αυτοκράτορας και εκδίδει διαταγές μόνος του και ερήμην των υπολοίπων.

Και άντε έβγαλε ο «Σκληρός» της κυβερνητικής προστασίας μια ανακοίνωση που έκλεινε το κυνήγι.

Ο κος Βορίδης, ο εξ ίσου σκληρός, όπου τον παίρνει τελικά, που έβγαζε οδηγίες για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου από την Αφρικανική πανώλη, μέσω του κυνηγιού, τι ρόλο παίζει τελικά στις κυβερνητικές αποφάσεις; Μόνο για να μετατρέπει σε κακούργημα τη σύνθλιψη των κατσαρίδων;

Αμ ο Άδωνις; Που διαβεβαίωνε τους κυνηγούς ότι το κυνήγι δεν πρόκειται να μπει σε καθεστώς περιορισμών γιατί δεν υπάρχει λόγος; Υπάρχει ο πανταχού παρών Άδωνις ή πέταξε μια ρουκέτα διαφυγής και απόκρυφης στα τηλεπαράθυρα;

Ο κος Χατζηδάκης και ο αρμόδιος υφυπουργός του για το κυνήγι κος Ταγαράς, έχουν υπόψη τους ότι υπάρχει και αυτή η δραστηριότητα στη ύπαιθρο ή θα λερώσουν το προοδευτικό προφίλ τους αν συναντηθούν και ακούσουν τους κυνηγούς;

Όσο για τον χουβαρδά κο Πέτσα και το πεντάευρο που θα μας επιστρέψει του χρόνου , ας γνωρίζει ότι η κοροϊδία δεν έχει τιμή. Μπορούμε να του στείλουμε ακόμη ένα πεντάευρο, με τους τόκους μαζί, του χρόνου, για να μη στερηθεί το πράσινο ταμείο τους πόρους του και τους ηλίθιους (κυνηγούς) που το χρηματοδοτούν. Ακόμη.

Διάβασαν την ανακοίνωση του κου Φάμελου όλοι αυτοί; Ακούν τα κουδούνια που τους κρέμασε πως βροντάνε όταν περπατούν καμαρωτοί; Εμείς πάντως τα ακούμε.

Αφήνω τους νεοδημοκράτες βουλευτές μακάριους στην πολιτική αντίληψη και ανικανότητα τους. Θα διαπιστώσουν την πραγματική πραγματικότητα όταν αφήσουν τη θαλπωρή του Κολωνακίου και του Συντάγματος για να επισκεφθούν τα χωριά τους και να εξηγήσουν στον μπάρμπα Γιώργο γιατί δεν μπορεί να βγει με τα σκυλιά και το όπλο του στο βουνό. Μόνος του. Ενώ μπορεί να κόβει βόλτες με όλους μαζί του γείτονες και επισκέπτες στην πλατεία του χωριού. Πάντως για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό δεν είναι η απαγόρευση.

Ξυπνήστε εκεί στην Κυβέρνηση…. Κουδούνια σας βαράνε, δεν είναι τα Jingle Bells από τις βιτρίνες του Κολωνακίου αυτά που ακούγονται. Όλα τα κόμματα σας φωνάζουν ότι στραβά αρμενίζετε στο θέμα κυνηγιού, μόνο οι χορτοφάγοι και ο Βαρουφάκης δεν έβγαλαν ακόμη ανακοίνωση και μερικοί κυβερνητικοί θεωρούν ότι θα γίνουν οικολογικότεροι των οικολόγων, ή δεν έχουν αντιληφθεί τι τους πασάρουν οι διάφοροι συμβουλάτορες της οικολογίας και της περιβαλλοντικής προστασίας, που έσπευσαν να πλασαριστούν, έγκαιρα και κατάλληλα, παρά τω υπουργώ.

Δεν είναι μόνο οι κυνηγοί που διαμαρτύρονται. Στοιχειώδεις κανόνες λογικής δείχνουν ότι το να βγουν κάποιοι άνθρωποι στο βουνό, στις λίμνες και στη θάλασσα για ψάρεμα, 300 μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλο, είναι πιο ασφαλές από το να βγαίνουν στις πλατείες σε ένα μέτρο απόσταση από τον διπλανό τους.

Ούτε θέμα μετακινήσεων εκτός νομού είναι, ούτε λεωφορεία και μετρό, ούτε συγχρωτισμός στα μαγαζιά. Δεν είναι η Ελλάδα το τρίγωνο του Κολωνακίου. Ξυπνήστε… Συνέλθετε… Η οίηση είναι κακός σύμβουλος, η επιμονή στο λάθος δεν διορθώνει μια βιαστική και άκαιρη αντίδραση.

Και δεν είναι που ο κόσμος στην επαρχία έχει οργιστεί. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι αρχίζει να σας παίρνει στο ψιλό και στο δούλεμα. Ειδικά όταν διαβάζει υπογραφές πέντε υπουργών με οδηγίες για το πώς θα μπορεί να μεταβεί με ασφάλεια για να ασκηθεί στο γκολφ. …Στο γκολφ…Με την Γκόλφω να κρατά το μπαστούνι του Τάσου.

Όταν απαγορεύεται το ούτως ή άλλως μοναχικό κυνήγι, αλλά επιτρέπεται να βγαίνει κανείς βόλτα, με όλους τους γείτονες μαζί και ας είναι εκατοντάδες, τότε χάνεται κάθε έννοια μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Όλα θυμίζουν μέτρα υπέρ της βλακείες και της αντικυνηγετικής υστερίας.

Η πανδημία του κορωνοϊού θα περάσει. Θα ξεχαστεί. Όμως η κοροϊδία των κυνηγών δεν θα ξεχαστεί. Αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει καμιά δικαιολογία, ούτε θα υπάρξει καμιά ανοχή στους κυνηγαραίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βγαίνουν στο καρτέρι για αγαθούς κυνηγούς –ψηφοφόρους.

Σύριζα θα λένε και θα κλαίνε οι κυνηγοί. Πιθανόν δεν ενδιαφέρει τους νεοδημοκράτες η άποψη των κυνηγών… Θα κλαίνε και αυτοί σε λίγο.

Η οίηση δεν επιβραβεύτηκε ποτέ στον τόπο μας.

Ξεκαβαλικέψτε από τα καλάμια σας κύριοι της Νέας Δημοκρατίας… Πατήστε και λίγο χώμα. Δεν λερώνει ούτε θα κολλήσετε κυνηγήτιδα. Ακούστε το φωνή της επαρχίας… Ναι, αυτής που ο πρωθυπουργός είπε ότι θα λάβει υπόψη του αυτή τη φορά κατά τη λήψη αποφάσεων και περιορισμών…

Το αντιληφθήκαμε πόσο μας έλαβε υπόψη του. Ο κος πρωθυπουργός το έχει αντιληφθεί ότι το αντιληφθήκαμε?

Le Chasseur

Υ.Γ. Οι αναρριχητές της Αθήνας που ακριβώς θα αναρριχώνται; Για τους ορειβάτες δεν υπάρχει απορία, τα σκαλιά του Λυκαβηττού είναι ότι πρέπει.


Σχετικά Άρθρα

15 σχόλια

Ρεμοσ 9 Νοεμβρίου, 2020 - 21:48

Μια.πολι βλακια.ναμασ κοπσουνε το κινιγι τι ινε αφτο δεν πιραζουμε κανέναν ας σηκωθούμε όλη η κινιγι στους δρόμους να φονακσουνε τι θαπι ναμασ απογορεπσουνε το κινιγι γιανα πάρουμε χριματα κσερουνε κέ που ινε τορα η ομοσπονδιακά ναμασ παράσταση άμα ινε να απογορεπσουνε το κινιγι για πάντα δεν δρεπονδε καθόλου αφτο έβγαλαν μια.μαλάκια ότι ιπαεχι Κορονοιο Αφήστε τις μαλακιεσ πια μας κάνατε σκιλιασασ άμα που θα παι δεν θαρθουνε πάλι εκλογές τοτεσ θα παρακαλανε Για πσιφο Καλό όλους τος κινιγουσ να βγούνε εκσο να κινιγισουνε τι θα κάνουμε δεν δρεπονδε καθόλου

VAKIRTZIS STELIOS 9 Νοεμβρίου, 2020 - 22:59

ΑΝ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ;
ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ;
ΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ;
ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΥΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ .
ΕΛΕΩΣ ΠΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΕ ΑYΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡRΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΕΛΗ.

Νεκτάριος Κουτελιερης 9 Νοεμβρίου, 2020 - 23:16

Και λίγα γράφεις γι αυτούς τους αληταμπουρες φίλε……… Για όλα όμως υπάρχει η Θεία Δίκη. Απλά εμείς οι Έλληνες έχουμε παραψεκαστει πολύ!!!!!!!

Επαρχιωτης 9 Νοεμβρίου, 2020 - 23:38

Εύγε για το άρθρο.Να προσέξουν οι κύριοι γιατί οι βία γεννά βια,τέτοιες αποφάσεις χωρίς λογική φέρνουν άσχημα αποτελέσματα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ 10 Νοεμβρίου, 2020 - 01:49

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΓΙΑ ΚΥΝΥΓΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ…….
ΑΝ ΕΊΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΤΑΙ ΣΤΑ………………………………………………………..,…..
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημήτρης 10 Νοεμβρίου, 2020 - 02:56

Παρά πολύ καλό το άρθρο , αλλά όταν τα λες σε τέτοιους ΧΟΝΡΤΟ”ΠΕΤΣΟΥΣ” τι να καταλάβουν…. μάλλον κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Η πολιτική τους καταδίκη είναι δεδομένη και τους περιμένουμε στο καρτέρι ….της κάλπης!!!!! Υπομονή και κουράγιο συνάδελφοι! Το κυνήγι έχει περάσει από αρκετές δοκιμασίες θα ξεπεράσουμε και αυτή αρκεί να μην σπαταλήσουμε τις δυνάμεις μας σε πολιτικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες.

Δημήτρης 10 Νοεμβρίου, 2020 - 03:06

Παρά πολύ καλό το άρθρο , αλλά όταν τα λες σε τέτοιους ανθρώπους τι να καταλάβουν…. μάλλον κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Η πολιτική τους καταδίκη είναι δεδομένη και τους περιμένουμε στο καρτέρι ….της κάλπης!!!!! Υπομονή και κουράγιο συνάδελφοι! Το κυνήγι έχει περάσει από αρκετές δοκιμασίες θα ξεπεράσουμε και αυτή αρκεί να μην σπαταλήσουμε τις δυνάμεις μας σε πολιτικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες.

koulopoulos 10 Νοεμβρίου, 2020 - 07:28

συμψηφισμός τα έξοδα της άδειας με τέλη κυκλοφορίας.

Λουκας Παναγιωτης 10 Νοεμβρίου, 2020 - 10:10

Στο τελος γελάνε παιδια….

Ασεάτης 10 Νοεμβρίου, 2020 - 10:51

Το ότι το κυνήγι, ως άθλημα, (αλλά και η ερασιτεχνική αλιεία) δεν είναι πρόσφορο για την μετάδοση του κορονοϊού, είναι σαφές, οπωσδήποτε σε εμάς τους κυνηγούς (είμαι κυνηγός από τα γεννοφάσκια μου και από κυνηγετική οικογένεια πατέρα προς πάππου), ίσως όμως όχι προς τους λοιμοξιωλόγους. Η κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και ο κόσμος, είναι πρωτόγνωρη. Μια ψύχραιμη ανάλυση των επιχειρημάτων μας για την άρση απαγορεύσεως του κυνηγιού θα ήταν ωφέλιμη. Αντ’ αυτού, το άρθρο σας είναι στρατευμένο, περιέχει ειρωνίες στα όρια των ύβρεων προς Υπουργούς και βουλευτές, δεν πείθει κανέναν τρίτο με το κυνήγι παρά μόνο τους εναπομένοντες οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και δεν λειτουργεί παραγωγικά, αλλά εκτονωτικά προς τους συναδέλφους κυνηγούς (“Είδες, τους τα ‘χωσε το i.hunt,gr!”). Το ζήτημα όμως δεν είναι η εκτόνωση των κυνηγών με μπινελίκια ή η παροχή αντιπολιτευτικών υπηρεσιών προς οιονδήποτε, αλλά το να καταδειχθεί το λάθος και να πεισθεί η κυβέρνηση για την άρση του. Στον στόχο αυτό, το άρθρο σας, με τον λόγο και το ύφος του, είναι απολύτως λάθος.

iHunt Team 12 Νοεμβρίου, 2020 - 09:23

Ποιος είναι στρατευμένος;

Le Chasseur 12 Νοεμβρίου, 2020 - 00:03

Αγαπητέ κύριε ΑΣΕΑΤΗ.
Ψύχραιμες επιστολές με τα επιχειρήματα έχουν σταλεί στη κυβέρνηση απο τις ομοσπονδίες, τους Κυνηγετικούς Συλλόγους ένα σωρό. Με γνωστό το αποτέλεσμα. Και την υποτιμητική συμπεριφορά για τους κυνηγούς.
Δεν φτάνει που πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων , φροντίζει ο σερίφης να μας τονίζει καθημερινά ότι όσο είναι αυτός, δυτικά του Ρϊο Πέκος ισχύει ο δικός του νόμος..
Και ο Le Chasseur Νέα Δημοκρατία ψήφισε στις εκλογές και όχι Σύριζα. Το κακό της υπόθεσης είναι οτι μερικοί της Νέας Δημοκρατίας συμπεριφέρονται στους κυνηγούς χειρότερα και απο την ζωοφιλική τάση του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να απαγορευτεί δια νόμου το κυνήγι. Η ΝΔ το απαγόρευσε χωρίς λόγο.
Αυτό είναι ακόμη χειρότερο, η βλακεία είναι πιό επικίνδυνη απο τη ιδιοτέλεια των ψεκασμένων.
Επειδή γκόλφ δεν μπορούμε να παίξουμε και είμαστε κυνηγοί και όχι μακάκες οι φωνές διαμαρτυρίας είναι δικαιολογημένες.
Κατά τα άλλα, γράψε τις υπερβολές και θα φροντίσω να τις διορθώσω στην επόμενη αναφορά , γιατί όπως φαίνεται αυτό το πράγμα δεν θα έχει αίσιο και σύντομο τέλος.
Γράψε λοιπόν με δικά σου λόγια τι θα έπρεπε να πούμε και σου υπόσχομαι ότι θα το λάβω υπόψη μου στην επόμενη τουφεκιά.

Πάντως αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιληφθεί το λάθος της, δεν φταίνε όσοι το φωνάζουν…Τη ψηφίσαμε τη ΝΔ δεν την παντρευτήκαμε δια βίου. Αν οι βουλευτές της ΝΔ που μας εκπροσωπούν δεν μπορούν να μεταφέρουν τη φωνή μας είναι άχρηστοι για το ρόλο που τους επιλέξαμε.
Αφού κάνει κουμάντο ο σερίφης, δυτικά του Ρίο Πέκος πάντα , και νόμος είναι ότι αυτός νομίζει, τι χρείαν έχομεν των βουλευτών?
Και επειδή κατανοώ και αντιλαμβάνομαι την ανησυχία σας για το μέλλον της ΝΔ, θα πρέπει να γνωρίζεις και εσύ και η ΝΔ, ιδίως, ότι το λιοντάρι απο τους ψύλλους και τα μυρμήγκια χάνεται, όχι απο ένα άλλο λιοντάρι.
Μας βλέπουν σαν ψύλλους μερικοί που αισθάνονται ότι ίπτανται στους αιθέρες εν τω μεγαλείω τους. Και έτσι μας αντιμετωπίζουν.
Ομως υπάρχει καιρός του σπείρειν καιρός και του θερίζειν. Τώρα σπέρνουν θύελλες…Θα τις υποστούν. Στις κάλπες. Το μόνο μέσο απάντησης των ψύλλων σε όσους μπερδεύουν το μπόι με τον ίσκιο τους.

Ασεάτης 12 Νοεμβρίου, 2020 - 09:45

Αγαπητέ κύριε Le chasseur,
1. Δεν ανησυχώ για το μέλλον της ΝΔ, ούτε έχω ειδικό λόγο προς τούτο. Αυτό το αποφασίζει ο λαός στις εκλογές. Οι μέχρι στιγμής δημοσκοπικές ενδείξεις δεν δείχνουν πάντως ότι η ΝΔ θα πρέπει να ανησυχεί.
2. Το ύφος της απαντήσεώς σου παραμένει ακριβώς το ίδιο με αυτό του άρθρου σου. Το λαϊκίζειν δεν είναι το φόρτε μου, οπότε δεν κάνω τον κόπο να μπω σε λεπτομέρειες. Η απάντησή μου είχε το νόημα ότι το ύφος και ο τρόπος σου δεν είναι καθολικά αποδεκτός, όπως ίσως ορισμένοι θεωρούν. Στην κρίση του αναγνωστικού κοινού τα υπόλοιπα.

Δημοκρατία 19 Νοεμβρίου, 2020 - 13:06

ΑΣΕΑΤΗΣ
Αγαπητέ ΑΣΕΑΤΗΣ Ο Έλληνας ψηφοφόρος θα σας ταράξει στην νομιμότητα…
Τον έφτασες βλακωδώς στα όρια του , χωρίς να του δώσεις κάτι για τα μάτια του κόσμου όπως παλαιότερα (Ξέρεις εσύ).
Δεν θα ξέρεις από πού θα σου έρθει…
Ακόμα και όταν θα πας για συγκυβέρνηση με τα ροζ…

ΥΓ:Με πολύ αγάπη από έναν Έλληνα πολίτη.

AVERKATS 13 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:01

Le Chasseur πολύ καλό το άρθρο, πολύ εύστοχο και με αρκετό ζουμί. Θεωρώ όμως λίγο άστοχη την σύγκριση μεταξύ των δύο κομμάτων διότι πιστεύω πως δίνει το δικαίωμα να το πάρουν οι δεύτεροι συγκρινόμενοι και να το εκμεταλευτούν κάνοντάς το προεκλογική σημαία όταν χρειαστεί.Φυσικά και τους τα είπες πολύ καλά, και συμφωνώ με όλα. Σήμερα το πρωϊ έδειξε ο ΑΛΦΑ την παραλία της Βουλιαγμένης και η θάλασσα ήταν γεμάτη με σέρφερς που πήγαν όπως είπαν να εκμεταλευτούν τον αέρα.Ο προθυπουργός μας πήγε στην Πάρνυθα με άλα 10 άτομα για ποδήλατο και κάποιες ώρες ανεμελιάς. Εμάς όμως μας στερεί αυτό το δικαίωμα χωρίς καμμία εξήγηση ,διότι η Νο 6 επιλογή γράφει ρητά <>, αλοιώς 300€ πρόστιμο. Επίσης μας στερεί το δικαίωμα της απόδρασης με την βάρκα μας στην μέση της θάλασσας και μόνοι μας για λίγο ψάρεμα, αλοιώς 300€ πρόστιμο. Μας στερεί το δικαίωμα που έχουν όλοι οι υπόλοιποι με τα χόμπυ του βουνού(κυρίως είναι ομαδικά) να πάρουμε το σκυλάκι μας και το όπλο και να πάμε στο βουνό . Και όλα αυτά γιατί ο Κος των 18,00 με το δικτατορικό ύφος των 1000 καρδιναλίων και κουνόντας το δάκτυλο είπε <>

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα