Αρχική iHunt.gr Αντιμετώπιση ζημιών απο αγριογούρουνα ζητούν δυο βουλευτές

Αντιμετώπιση ζημιών απο αγριογούρουνα ζητούν δυο βουλευτές

από iHunt Team
3978269363

demobanner
Την άμεση αντιμετώπιση ζημιών σε καλλιέργειες από αγριογούρουνα ζητούν οι από τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι Βασίλης Γιόγιακας, βουλευτής Ν.Δ. Θεσπρωτίας και Στέργιος Γιαννάκης, βουλευτής Ν.Δ. Πρέβεζας.
 
Σε ερώτησή τους εκθέτουν το πρόβλημα και ζητούν να μάθουν, τι μέτρα προτίθεται να λάβει για την προστασία των αγροτών των περιοχών που πλήττονται, εάν θα επεκταθεί άμεσα η ασφαλιστική κάλυψη ζημιών από αγριογούρουνα, που σήμερα ο κανονισμός καλύπτει μόνο στις περιοχές RAMSAR, εάν θα ενταχθεί στο πλαίσιο της ενεργητικής προστασίας που ασκεί ο ΕΛΓΑ η επιχορήγηση 100% της αγοράς και εγκατάστασης ηλεκτροφόρας γραμμής περίφραξης σε καλλιέργειες για την προστασία τους από επιδρομές αγριογούρουνων και να συμπεριληφθεί αυτή στην Απόφαση Επιχορήγησης Μέσων Ενεργητικής Προστασίας του ΕΛΓΑ κ.α.
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα