Αρχική iHunt.gr Αντισπισιστές ανέλαβαν το σπάσιμο των τζαμιών στο εντευκτήριο του 3ου ΚΣ Αθηνών

Αντισπισιστές ανέλαβαν το σπάσιμο των τζαμιών στο εντευκτήριο του 3ου ΚΣ Αθηνών

από iHunt Team
55492949_2301015303557980_5670548392086863872_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ανκοίνωση εξέδωσε ο 3ος Κυνηγετικός Σύλλογος Αθηνών με αφορμή την επίθεση στο εντευκτήριο του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα :

SVESTONOF
«Σπισιστές» ανέλαβαν το σπάσιμο των τζαμιών στο Εντευκτήριο του Συλλόγου μας.!!
 
Εύχονται το θάνατο των Κυνηγών….
 
Το περασμένο Σάββατο τη νύχτα, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη του Εντευκτηρίου μας στην Καισαριανή. Συγκεκριμένα οι «επαναστάτες» έσπασαν 3 τζαμαρίες κι έφυγαν τρέχοντας… 
 
Πριν από λίγο ομάδα ηλιθίων ατόμων στερουμένων και της στοιχειώδους λογικής, με «προκήρυξή» τους σε γνωστό site του «αντιεξουσιαστικού» χώρου ανέλαβαν την ευθύνη για την “τρομερή” αυτή ενέργεια.!!!!
 
Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη:
 
“Στις 16/03/2019 διαλύσαμε ολόκληρη την πρόσοψη στον 3ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αθηνών στην οδό Εφέσου 19 στην Καισαριανή. Ήταν η ελάχιστη μορφή αντίδρασης στη βία που ασκείται καθημερινά απέναντι στα μη ανθρώπινα ζώα.
Το κυνήγι αποτελεί μία από τις πολλές εξουσιαστικές πρακτικές που αναπαράγονται μέσα στη σπισιστική κουλτούρα της κυριαρχίας. Αυτή η κουλτούρα επικυρώνεται και νομικά από το κράτος και τους θεσμούς του εκφράζοντας και την τιμωρητική του διάθεση απέναντι σε όσους και όσες αντιστέκονται σε αυτό έμπρακτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το περιστατικό στην Εύβοια κατά το οποίο ένα ζευγάρι έπραξε το αυτονόητο αποτρέποντας τον κυνηγό από το να δολοφονήσει ζώα, με αποτέλεσμα την ποινική τους δίωξη.
Η σχέση ανάμεσα στο κράτος και το σπισισμό αποτυπώθηκε και μέσω της καταψήφισης της προσφάτως προτεινόμενης συνταγματικής κατοχύρωσης της προστασίας των ζώων. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η επιρροή που άσκησαν οι κυνηγετικοί σύλλογοι στους κρατικούς φορείς. Φυσικά από την μεριά μας δεν έχουμε αυταπάτες. Τη λύση απέναντι στο σπισισμό δε θα μας τη δώσει το κράτος. Θα μας τη δώσουν οι αυτοοργανωμένες μαχητικές δράσεις.
ΥΓ: Αναμένουμε με ανυπομονησία περισσότερα χαρμόσυνα νέα του τύπου “Τραγικό τέλος βρήκε κυνηγός” ή “ΣΟΚ! Κυνηγός πυροβόλησε κυνηγό”. Για τους υπόλοιπους, έχει ο μεγαλοδύναμος”.
Μεγαλοδύναμοι Σφυροφόρες


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα