Αρχική iHunt.gr Αντισπισιστές : Σφαίρες στους κυνηγούς

Αντισπισιστές : Σφαίρες στους κυνηγούς

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια στον 3ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αθηνών ανέλαβε με ανακοινωσή της η οργάνωση τα “ΑΓΡΙΜΙΑ”.

Διαβάστε τι γράφουν :

Στις 28/12, ξημερώματα, κινηθήκαμε σιωπηλά και τοποθετήσαμε έναν εκρηκτικό μηχανισμό στον 3ο κυνηγετικό σύλλογο Καισιαριανής (εντευκτήριο), υπό το άγρυπνο βλέμμα των μπάτσων. Πρόκειται για αναγνωρισμένο σωματείο που συνεργάζεται με το υπουργείο περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλάγης.

Κάθε νύχτα που περνά είναι μια ακόμα ευκαιρία να σπάσουμε τις απαγορεύεσεις και να ξεχυθούμε στους δρόμους για να ταράξουμε τα στάσιμα νερά αυτής της δυστοπικής πόλης που ούτε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, ούτε τα λαμπερά στολίδια, μπορούν να καλύψουν τη μιζέρια και τη δυστυχία. Από τη μια είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας για το “κοινό καλό” ενώ από την άλλη οι κυνηγοί, ανενόχλητοι, μπορούν να εξολοθρέυουν ότι κινείται.

Παρά τις απαγορεύεσεις και τα νέα μέτρα, με πρόφαση τον κορονοιό, που προσπαθούν να μας αποτρέψουν από την άμεση δράση εμείς αποδεικνύουμε πως η θέληση για περισσότερες πράξεις, από λόγια, μπορούν να γίνουν στο εδώ και το τώρα. Με το συγκεκριμένο μηχανισμό καταφέραμε να κατεβάσουμε όλη την τζαμαρία της πρόσοψης, να ανατινάξουμε την πόρτα και να κάψουμε το εσωτερικό του χώρου.

Ο στόχος μας είναι, πέρα για πέρα, ξεκάθαρος ώστε να εκφράσουμε το μένος μας για τους πατροπαράδοτους σφάχτες της άγριας φύσης. Για εμάς κυνηγετικοί σύλλογοι, αμάξια, παρατηρητήρια, και γιατί όχι και οι ίδιοι οι κυνηγοί, είναι ένας ακόμα λόγος για δράση.

Τα ζώα και η φύση ήταν και θα είναι πάντα τα θύματα της ανθρώπινης αλαζονίας και του σάπιου πολιτισμού που είναι χτισμένος πάνω σε γερές βάσεις εκμετάλλευσης και αλλοτρίωσης. Ο άνθρωπος καυχιέται για την εξέληξη του είδους του, με τις επιστήμες και τις τεχνολογίες, αλλά την ίδια στιγμή επιλέγει τους πιο απάνθρωπους και απαρχαιωμένους τρόπους να διασκεδάσει με το να σκοτώνει, για χόμπυ, ότι ζωντανό και όμορφο υπάρχει στη φύση. Η φύση προσπαθεί με τους δικούς τις ρυθμούς να φέρει σε ισορροπία το έκτρωμα που έχει αφήσει πίσω της η ανθρωπότητα. Ο άνθρωπος, από την άλλη, εκμεταλλεύεται με ταχύτατους ρυθμούς τη φύση με σκοπό την πλήρη καταστροφή της. Σύμφωνα μάλιστα με την Ορνιθολογική εταιρία θανατώνονται ετησίως πάνω από 600.000 ζώα διαφόρων ειδών. Είναι τουλάχιστον ανήθικο, αν θέλετε να μιλήσουμε για ηθική, το να αποδεκατίζεις ολόκληρο οικοσύστημα για ένα καπρίτσιο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πολλά άγρια ζώα πεθαίνουν αργά και βασανιστικά από μολυβδίαση από τα σκάγια των κυνηγών.

Ο άνθρωπος, από την αρχή της ιστορίας του, δεν είχε το προνόμιο της άμεσης πρόσβασης σε τροφή. Ξεκίνησε ως καρποφάγο ζώο και στη συνέχεια έφτιαξε εργαλεία, με σκοπό το κυνήγι, καθώς δεν είχε την ικανότητα να σκοτώσει το θήραμα του και να καλύψει την ανάγκη του για τροφή. Ενώ έχουν περάσει τόσα χρόνια και ο άνθρωπος πλέον δεν χρειάζεται να κυνηγήσει, έξω στη φύση, για να διεκδικήσει την τροφή του, μιας και υπάρχει σε κάθε γωνία σουπερ μάρκετ με άπειρες επιλογές, συνεχίζει να συμπεριφέρετε σαν “απολίτιστος” άνθρωπος των σπηλαίων για να ικανοποιήσει το εγώ του. Αυτό μάλιστα, γίνεται αντιληπτό, γιατί θήματα των κυνηγών είναι και ζώα τα οποία δεν καταναλώνονται ως τροφή από τους ανθρώπους όπως πχ η αλεπού. Το κυνήγι, λοιπόν, δεν αποτελεί βασική ανάγκη για τον σύγχρονο άνθρωπο. Πρόκειτε για ένα ανόητο χόμπυ για ματαιόδοξους. Το σύγχρονο κυνήγι είναι ένα ακόμα μέσο κακοποίησης του περιβάλλοντος και μια λογική που μετατρέπει τη φύση και τα ζώα σε προιόντα προς κατανάλωση ανάλογα με τα κέφια του εκάστοτε ανθρώπου.

Ως αντισπισιστές είμαστε κατά κάθε εκμετάλλευσης των μη ανθρώπινων ζώων, είτε σε βιομηχανίες και εργοστάσια, είτε σαν μια ακόμα επιλογή για διασκέδαση.

Ένας λόγος ακόμα, που σιχαινόμαστε τους κυνηγούς, είναι γιατί χρησιμοποιούν μη ανθρώπινα ζώα ως εργαλεία για να καταφέρουν το σκοπό τους. Μη ανθρώπινα ζώα τα οποία μόλις γεράσουν, θεωρούνται άχρηστα, για αυτούς, και τα παρατάνε σε βουνά ή απομακρυσμένες περιοχές, αφήνοντας τα να πεθάνουν με τον πιο βάναυσο τρόπο, ή τα κρεμάνε ζωντανά για να τα αποτελειώσουν. Επίσης επιδίδονται σε παράνομες αγοραπωλησίες κυνηγόσκυλων από γέννες και εκτροφεία όπου έχουν σε άθλιες συνσθήκες τα τόσο “πολύτημα” εργαλεία τους. Αν το εργαλείο πάλι δεν βγει “σωστό”, όπως τους υποσχέθηκε ο εκτροφέας, έχει την ίδια κατάληξη με το “παλιό” και “γερασμένο”. Όταν ο κυνηγός σιγουρευτεί ότι το εργαλείο είναι κατάλληλο, μετά από εξαντλητική εκπαίδευση, πετιέται σε ένα κουτί και αναγκάζεται να υπομείνει χιλιόμετρα και ακραίες καιρικές συνθήκες μέχρι τον τελικό προορισμό. Όλη αυτή η διαδικασία και ιδιοσυγκρασία μας φαίνεται αρρωστημένη και αδιανόητη.

Επιστρέφουμε την ελάχιστη βία που δέχεται καθημερινά το οικσύστημα από τους “πολιτισμένους” ανθρώπους και επιτιθόμαστε στις δομές τους.

Για εμάς μόλις άρχισε η κυνηγετική περίοδος και τα θύματα είστε εσείς.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ

-Αγρίμια-


Σχετικά Άρθρα

17 σχόλια

ΠΑΥΛΟΣ 6 Ιανουαρίου, 2021 - 22:52
Σταύροςς 6 Ιανουαρίου, 2021 - 23:57

Προσοχή μαγκες γιατί οι μπαλες είναι δανεικες… Έτσι λέμε εδώ στη Κρήτη… Μπαλες εννοούμε τις μπαλωτες τις σφαίρες που λένε και αυτοι οι μεταλλαγμένοι… Βρίσκουν κ κάνουν όμως

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 7 Ιανουαρίου, 2021 - 00:14

ΑΛΛΟ ΚΑΡΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ !ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟ”ΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ (ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ).ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Dimitris 7 Ιανουαρίου, 2021 - 01:14

ρε τενεκεδες γιατι δεν ασχοληστε με τις ανεμογενητριες με τα αιολικα παρκα τις κεραιες 5G που ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια με ολα οσα συμβαλουν στην τεραστια κλιματολογικη αλλαγη και καταστροφη αλλα παιδια ολων αυτων ειστε και δεν δαγκωνετε χερι που σας ταιζει!Στα τοσα χρονια που ειμαι κυνηγος στο βουνο οταν χιονιζει και γυρναμε με τους συλλογους ριχνοντας τροφες για τα αγριμια στις φωτιες τα καλοκαιρια δεν ειδα πουθενα ποτε ολους αυτους τους ψευτοοικολογους ψευτανθρωπους ψευτοαγριμια που τρωνε χρημα ολοι αυτοι απο τον ελληνικο λαο και κυριως απο τους κυνηγους και δεν εχουν δωσει ποτε 1 ευρω για τα ψευτοπιστευω τους αλλα αργα η γρηγορα θα τελειωσουν ολα αυτα ευχομαι να πηρε μπρος η ΚΣΕ επιτελους γιατι η επομενη κινηση μας ειναι να σας παρακαμψουμε και οι κυνηγοι μονοι μας να ενωμενοι να διεκδικισουμε

Elli 7 Ιανουαρίου, 2021 - 01:28

να βγαλει η κσε επιστολη προς την κυβερνηση και να της πει πως αυτο ειναι το αντικτυπο της αρνητικης στασης της προς τους κυνηγους!Αυτη η σταση της γεννα και θρεφει τετοιες εγκληματικες οργανωσεις απο τυχη δεν χαθηκαν ανθρωπινες ζωες!Δηλαδη θα αρχισουμε να φοβομαστε για την ζωη μας αυτο θελει η νδ?μπραβο στο κυριο μητσοτακη ολα τα παραλογα κακα ασχημα περιεργα τρελα με την κυβερνηση του θα συμβουν τυχαιο?

Παγανιάς φωτιος Πάτρα 7 Ιανουαρίου, 2021 - 01:44

Μην τους υποτιμήσουμε, είναι άκρος επικίνδυνοι (η βλακεία δεν έχει αντίπαλο) όλα αυτά τα παιδιά φοράνε δερμάτινα! Να μου πουν το δένδρο που ωριμάζουν να κόψω και εγώ κανένα!!!!

Ηλιας 7 Ιανουαρίου, 2021 - 10:12

Τους περιμενο να μου ριξουν σφαιρες…..αν εχουν @@@ ας ερθουν να μας ριξουν …….αυτο ειναι απηλη κατα ζωης η κ.σ.ε.πρεπει να δραση

Ζαφειριος .βαμβακουσης 7 Ιανουαρίου, 2021 - 10:28

ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ……ΑΛΛΑ…ΡΕ ΑΡΧ….ΜΙΑ…ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ( ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ) ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ…!!!..ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ..ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ….ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ..ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ…..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ…ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ …ΑΓΡΙΜΙΑ………ΞΕΦΤΗΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ…..!!!!! ΤΩΡΑ. 1..ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…2.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ….ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΟΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΕΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ…!!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ…3. ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ..ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ. ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΝΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΥΝΗΓΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ …ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ…!!! ΓΚΕ.ΓΚΕ.

Dimitris 7 Ιανουαρίου, 2021 - 11:52

πρεπει η κσε να κινηθει νομικα και για αυτη την εγκληματικη ενεργεια αλλα και για την βεβηλωση του νεκρου συναδελφου οχι αλλες επιστολες οχι αλλη θεωρεια φτανει απο δω και περα πραξεις μονο!Καθως και απαιτουμε απο την κυβερνηση να βγει δημοσιως και να καταδικασει τα δυο αυτα απανθρωπα γεγονοτα και να διαταξει διερευνηση της εγληματικης αυτης οργανωσης και την παραδειγματικη τιμωρια αυτων!

Ζαφειριος .βαμβακουσης 7 Ιανουαρίου, 2021 - 11:53

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…ΑΠΟ ΤΟ IHUNTGR. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ?????

Οδυσσεας Δίστομο 7 Ιανουαρίου, 2021 - 12:10

Όπως είπε και ο συν κυνηγός Δημήτρης δεν είδα ποτέ κανένα ψευτοοικολογο να φωνάζει για τις άνεμο γεννήτριες που έχουν καταστρέψει όλα τα βουνά μας.. αλλά από εκεί παίρνουν μεροκάματο γι αυτό δε μιλάνε… ψετομαγκες βρωμιαριδες…!!!

Ζαφειριος .βαμβακουσης 7 Ιανουαρίου, 2021 - 12:47

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΨΑΤΕ ???? ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ ??? ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΡΙΜΙ. ??? Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .??? Η ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ??? ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ. ??? Η ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ??? Η ΟΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΒΟΥΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ….??? ΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΑΤΕ ????

ηλιοπουλος κων 7 Ιανουαρίου, 2021 - 13:29

ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ !!!!ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ;;;;

Παναγης 7 Ιανουαρίου, 2021 - 13:38

Αγριμια αν σας βρω στο βουνο θα δειτε πως θα δειτε πως θα σας δαμασω!!!! Ψευτομαγκες….βρηκατε το Ελαντα και τα κανετε….Αντε Κυριακο και ΨμΧρυσοχοιδη πιαστε τους που κανατε τους μαγκες προεκλογικα….αλλα μαλλον και σεις με δαυτους ειστε…

Ζαφειριος .βαμβακουσης 7 Ιανουαρίου, 2021 - 16:52

ΠΑΝΑΓΗ…!!!! ΠΙΟ ΒΟΥΝΟ. ΧΑΧΑΧΑ..ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ..!!!!! ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΕΞΩ….( ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ……). ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….!!!! ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ….. ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ… ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ…..!!!.. ΑΓΡΙΜΙΑ…!!!!! .ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΕΒΡΟ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ….ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ… ΕΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΣΑ….Ε ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ…..!!!!…

Παναγιώτης Παντελακης 7 Ιανουαρίου, 2021 - 18:18

Αυτά τα παιδάκια δεν καταλαβαίνουν το ότι υπάρχουν οφείλεται σε αυτό που ονομάζουν σπισισμο και ας το αντιμάχονται.Επισης με τη λογική τους ακόμα και η ανθρώπινη ύπαρξη (και η δικιά τους) είναι σε βάρος της άγριας ζωής.

Φιλε αντισπισιστη, ακόμα και τα εξαρτηματα της βόμβας που έφτιαξες και τοποθετήσες, φτιάχτηκε από εργοστάσια που ρυπαίνουν τον πλανήτη δαπανωντας ενέργεια που ρυπαίνει και αλλοιώνει τον πλανήτη, τα ρούχα που φοράς το ίδιο, η ύπαρξη σου αλλοιώνει τον πλανήτη και την άγρια ζωη που υπερασπιζεσαι.Οποτε αν θες να βοηθήσεις την κατάσταση, αφού έχεις φτάσει σε τέτοιο επίπεδο συνειδησης, πάρε ένα όπλο γυρνά το πάνω σου και κάνε αυτό που πρεσβευεις για να συμβαλλεις αποφασιστικά στη μειωση της επιβάρυνσης και άσε μας εμάς στην “αγνοια και την ανοησία” μας και όπου μας βγαλει…Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανιδιοτελή προσφορά σου στον πλανήτη και την άγρια ζωή…

stelios72 10 Ιανουαρίου, 2021 - 19:41

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ . ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΙ TO ΜΙΣΟΣ ENANTION MAΣ ????

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα