Αρχική iHunt.gr Απαγόρευση του κυνηγιού στο δάσος του Σέιχ Σου για 10 χρόνια

Απαγόρευση του κυνηγιού στο δάσος του Σέιχ Σου για 10 χρόνια

από iHunt Team

demobannerΣτην παράταση της απαγόρευση θήρας στο περιαστικό δάσος Θεσσαλονίκης (δάσος του Σέιχ Σου) προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, μετά από σχετική εισήγηση του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ απαγορεύεται η θήρα για άλλα δέκα χρόνια, ήτοι έως και τις 31-07-2031, σε έκταση εμβαδού 36.708 στρέμματα που περικλείεται από τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο Δημοτικής Κοινότητας Πυλαίας, Δημοτικής Κοινότητας Πανοράματος, Τοπικής Κοινότητας Εξοχής, Δημοτικής Κοινότητας Ασβεστοχωρίου, Δημοτικής Κοινότητας Πεύκων, Δημοτικής Κοινότητας Συκεών και Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των λόγων που λήφθηκαν υπόψη για την συνέχιση της απαγόρευσης θήρας είναι και η υποχρέωση παροχής προστασίας στις ομάδες πολιτών που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή (περιπατητές, εκδρομείς, ποδηλάτες κ.λπ.).

Η τήρηση της απόφασης απαγόρευσης ανατίθεται στη Δασική Υπηρεσία, στην Αστυνομία, στη ΣΤ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, στους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και σε κάθε φιλόνομο πολίτη. (Αριθμ. 153603/26.07.2021 (Β΄ 3757)

Πηγή :https://parallaximag.gr/epikairotita/apagorefsi-tou-kynigiou-sto-dasos-tou-seich-sou-gia-10-chroniaPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα