Αρχική iHunt.gr Απεβιωσε ο σκοπευτης θρυλος Tom Knapp

Απεβιωσε ο σκοπευτης θρυλος Tom Knapp

από iHunt Team
knapp

demobanner 

Ο θρύλος της σκοποβολής Tom Knapp απεβίωσε εχθές σε ηλικία μόλις 62 ετών αφού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Ο Knapp ήταν γνωστός για τις δεξιότητες του σε διαγωνισμούς σκοποβολής  με λειόκαννα όπλα, κατέχοντας πολλαπλά παγκόσμια ρεκόρ. Δείτε παρακάτω μερικά βίντεο:

Σύμφωνα με ένα μήνυμα που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook, η CZ-USA, ανακοίνωσε ότι ο θρυλικός σκοπευτής Tomm Knapp έχει αποβιώσει.Ο Tom Knapp αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος σκοπευτής επιδείξεων της σύγχρονης εποχής. Με τηλεοπτικές εμφανίσεις και περισσότερες από 100 εμφανίσεις  το χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, είχε ενθουσιάσει αμέτρητους σκοπευτές με τα φαινομενικά αδύνατα κατορθώματα του με καραμπίνες. Φυσικά, τα όπλα με τα οποία διαγωνίζονταν ο θρυλικός σκοπευτής Tom Knapp το τελευταίο διάστημα ήταν  CZ-USA.

Ο Tom Knapp ήταν ένα αστέρι της σκοποβολής, και ένας από τους μεγαλύτερους σκοπευτές επιδείξεων της σημερινής εποχής . Ένας πραγματικά ζωντανός θρύλος, ο Tom είχε πετύχει 3 παγκόσμια ρεκόρ με πήλινους στόχους που ρίχνονταν με το χέρι. Θεωρείται ως ο καλύτερος πρεσβευτής που η αμερικανική αθλητική σκοποβολή έχει γνωρίσει ποτέ.

 Ο Tom ταξίδευε σε όλο τον κόσμο με σπόνσορες την CZ- USA και την εταιρεία πυρομαχικών Federal Premium Ammunition. Ο Tom εμφανίζονταν σε επιδείξεις από το 1987 και έχει διασκεδάσει ακροατήρια τόσο μεγάλα όσο 8000 θεατές σε μία και μοναδική παράσταση. Έχει εμφανιστεί σε πολλά εθνικά και τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα τα τελευταία χρόνια, και πριν από λίγο καιρό εμφανίζονταν σε δύο μεγάλα εθνικά δίκτυα. Ο Tom έχει τρία χαρακτηριστικά παγκόσμια ρεκόρ στη Σκοποβολή Freestyle ή Σκοποβολή Επιδείξεων που έγραψαν ιστορία!

Πηγή : guns-gr.com

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα