Αρχική iHunt.gr Απεγκλωβισμός λαγού από θηλιά….VIDEO

Απεγκλωβισμός λαγού από θηλιά….VIDEO

από iHunt Team
horis_titlo

demobanner

Σήμερα 18/2 στη περιοχή του Δ.Δ. Πολιανής του Δήμου Καλαμάτας ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Δημήτριος Μαλαπανης και οι Θηροφυλάκες του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας Παναγιώτης Κουρούπης και Χρήστος Νιάρχος παρακουλουθούσαν αρκετές ημέρες συρμάτινες θηλειές που προορίζονταν για τη σύλληψη λαγών.
 
Επειδή σήμερα σε μια από αυτές είχε πιαστει ένας λαγός αποφάσιασαν να τις μαζέψουν, συλλέγοντας τελικά πάνω από 40 τον αριθμό.
 
Ο λαγός στάθηκε τυχερός αφού απελευθερώθηκε από τους θηροφύλακες, οι οποίοι στη συνέχεια θα προβούν σε κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστου.
 
Αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια στους ανθρώπους αυτούς που νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες προστατεύουν τη φύση και τα θηράματα, στους δε εγκληματίες που προβαίνουν σε τέτοιες απεχθείς ενέργειες αξίζει καταδίκη από όλους εμάς που αποτελλούμε τη μεγάλη κυνηγετική οικογένεια.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα