Αρχική iHunt.gr Απελευθέρωση λαγών από τον ΚΣ Αιγινίου

Απελευθέρωση λαγών από τον ΚΣ Αιγινίου

από iHunt Team
aig

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγινίου και Περιχώρων προχώρησε σε απελευθέρωση είκοσι λαγών, σε κατάλληλους βιοτόπους στην περιοχή ευθύνης του. Οι λαγοί απελευθερώθηκαν στις Τ.Κ. , Αιγινίου, Μεθώνης, Κίτρους, Παλιόστανης, Καταχά,  Σφενδάμης, Κολινδρού, Λιβαδίου και Παλιάμπελων με σκοπό την ενίσχυση του τοπικού πληθυσμού των λαγών και μέσω αυτής την ενίσχυση της κυνηγετικής κάρπωσης.
 
Παρόντες στην απελευθέρωση ήταν οι κ. Λένος Δημήτριος και Γκούνας Γεώργιος από τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Θεοδωρακόπουλος Σταύρος, ο Πρόεδρος κ. Καπετάνος Βασίλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Μουτίσιας Περικλής, ο Κοσμήτορας κ. Νίκου Φιλώτας, το μέλος του Δ.Σ. κ. Παππάς Κώστας καθώς και τα μέλη του Συλλόγου κ. Καπετάνος Δημήτριος, Τσαρουχάς Βαγγέλης, Θεοδωσίου Μανόλης, Δέλιας Θεόδωρος και Ζορμπάς Αντώνης. 
 
 
Η συγκεκριμένη δράση χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα βελτίωσης βιοτόπων της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας και για την υλοποίησή της προηγήθηκε έγκριση της σχετικής μελέτης που συνέταξε ο αρμόδιος Επιστημονικός Συνεργάτης της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγινίου και Περιχώρων με νέα σύνθεση στο Διοικητικό του Συμβούλιο, συνεχίζει τις διαρκείς προσπάθειές του για την ενίσχυση του επιδημητικού θηράματος στην περιοχή ευθύνης του. Με δράσεις θηροφύλαξης και βελτίωσης βιοτόπων, σε συνεργασία με την αρμόδια Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης και την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των σκοπών του και την υποστήριξη της κυνηγετικής δραστηριότητας.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα