Αρχική iHunt.gr Απελευθερωση Τσουκαρ απο τον ΚΣ Ηρακλειου

Απελευθερωση Τσουκαρ απο τον ΚΣ Ηρακλειου

από iHunt Team
chukars

demobanner

 Ο ΚΣ Ηρακλείου Θα πραγματοποιήσει την Κυριακή απελευθέρωση Νησιωτικής πέρδικας Τσούκαρ. Πιο συγκεκριμένα :

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την Κυριακή 23/06/2013 ο Σύλλογός μας, θα πραγματοποιήσει απελευθέρωση Νησιωτικής πέρδικας Τσούκαρ στα μόνιμα καταφύγια άγριας ζωής Γιούχτα, Κέρης και Κρουσώνα. Θα απελευθερωθούν 200 πουλιά προερχόμενα από το κρατικό εκτροφείο του Ρεθύμνου. Σας καλούμε όλους να παραστείτε στην απελευθέρωση ιδιαίτερα όσοι έχουν μικρά παιδιά με σκοπό να συμμετέχουν και αυτά έτσι ώστε να αποκτήσουν επαφή με την άγρια πανίδα αλλά και χλωρίδα του τόπου μας.

 

Το ραντεβού είναι στην διακλάδωση του Γιούχτα στις 09:00 π.μ. Η απελευθέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 09:30 π.μ. Με σκοπό στις 10:00 να ξεκινάμε για τους άλλους δύο προορισμούς. Παρακαλούμε να τηρηθεί η ώρα αυστηρά διότι τα πουλιά δεν πρέπει να παραμείνουν στα κλουβιά για πολύ ώρα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810288272, 6972083436. 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΥΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                            ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Το νέο ΔΣ του συλλόγου ξεκίνησε πολύ δυναμικά και με συνεχείς δράσεις τη θητεία του. Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και να γίνουν παράδειγμα και για άλλους ΚΣ συλλόγους.

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα