Αρχική iHunt.gr Απογοητευμένοι οι κυνηγοί πέρδικας στην Καρδίτσα

Απογοητευμένοι οι κυνηγοί πέρδικας στην Καρδίτσα

από iHunt Team
main_0

demobanner

Δικαιολογημένα τα παράπονα και η απογοήτευση από δεκάδες κυνηγούς πέρδικας στην περιοχή μου τόσο για την εικόνα των κοπαδιών που συνάντησαν (όσοι είχαν την τύχη να συναντήσουν πουλιά) όσο και για τις καρπώσεις στα γύρω ορεινά και αλπικά Καρδίτσας – Τρικάλων στο διήμερο της έναρξης.

Η σύγκριση με την εικόνα που είχαν στα εκπαιδευτικά τους και τα πραγματικά περιστατικά που λαμβάνουν χώρα σηματοδοτούν μια κατάσταση πολύ σοβαρή που τα τελευταία χρόνια δυστυχώς παγιώνεται. Προσωπικά έχω ακούσει πολλές γνώμες και προτεινόμενες σκέψεις – λύσεις για το πρόβλημα αυτό. Η άποψή μου, σε γενικές γραμμές, είναι η λύση που πρέπει να δοθεί να μην συμπεριλαμβάνει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, αλλά διαχειριστική πρόταση.

Για το λόγο αυτό είμαι διατεθειμένος να συζητήσω τόσο με τους υπεύθυνους θηραματολόγους μας, όσο και με ιθύνοντες για το ζήτημα για μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ – ΛΥΣΗ.

Δημήτρης Παπούλιας, Πρόεδρος ΚΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα